Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58
Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postper.ole.otterness@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54

Arkitektur og konstruksjon

La deg utfordre av fremtidens arkitektur.

En av de viktigste utfordringene i dagens byggebransje er å lykkes i å løse spørsmålet om hvordan vi kan øke byggevirksomheten og samtidig redusere karbondioksidutslippene og oppnå et mer bærekraftig miljø.

I tillegg er det selvsagt viktig å vurdere hvordan man kan forbedre kommunikasjonen og samarbeidet, og øke effektiviteten i arbeidsforløpene sine, i samtlige prosjektfaser. 

Etterspørselen etter tjenester innen byggebransjen styres av ulike faktorer, for eksempel byggingen av private boliger og kommersielle eiendommer, i hvilken utstrekning selskaper og kommuner er villige til å investere, samt gjeldende lokale forskrifter. 

Uansett om du har et mindre eller større selskap, er det viktig at du sikrer selskapets konkurransekraft for fremtiden. Et viktig ledd i dette arbeidet er å integrere BIM i selskapets arbeidsforløp, implementere tekniske løsninger, dra nytte av medarbeidernes kompetanse og utvikle konstruksjonsforslag som er tilpasset etter omgivelsene og ivaretar mulighetene som tilbys.

Byggebransjen går en spennende fremtid i møte, med nye innovative innslag som for eksempel broer med kunstnerisk og leken arkitektur, roterende skyskrapere og hus rustet mot naturkatastrofer. Ta oss gjerne med på laget i den spennende fremtiden!

 

Let Your Ideas Shape the Future - kontakt oss her!

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postpoo@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58