Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Anders Mellingen,
Anders Mellingen E-postanders.mellingen@symetri.com Telefon+47 41 52 22 03

Næringsmiddelindustri

Ferskvarer krever ny teknologi.

I næringsmiddel- og drikkevarebransjen er det viktig å få produktene ut på markedet så raskt som mulig, samtidig som de må oppfylle EU-krav og imøtekomme forbrukernes ønsker.

For å lykkes med dette er korrekt håndtering av innholdsdata og produktdata avgjørende, i likhet med selve prosjekthåndteringen. 

Effektiv håndtering av innholdsdata, der man sørger for at etikettene forsynes med korrekt informasjon og at riktig materiale benyttes i de ulike produksjonsfasene, krever automatiserte prosesser. Det er også av største betydning at produktdata gjengis korrekt, fordi det er en forutsetning for at selskapene skal slippe å tilbakekalle produkter eller få avbrudd i produksjonen.

 

 

Effektiv prosjekthåndtering bygger på at man får de ulike aktørene i prosjektet til å samarbeide, at oppgavene utføres så effektivt som mulig og til riktig tidspunkt, slik at produktene er klare i tide til lanseringen. Til sammen fører dette til at det går raskere å få nye produkter ut på markedet, samtidig som man kan unngå mange kronglete prosesser og dobbeltarbeid.

Konseptet for vellykket produksjon av mat og drikke er egentlig ganske enkelt: Det gjelder bare å kunne integrere produktdata med produksjonsprosesser og aktører, gjennom hele produktets levetid.

 

La de innovative ideene dine forme fremtiden - kontakt oss for å legge til Symetri i verdikjeden din.

Asmund Amundlien,
Asmund Amundlien E-postasmund.amundlien@symetri.com Telefon+47 909 80 660