Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58
Not found image

oktober 2018

Møt oss på innovasjonskonferansen Den Kloke Teknologi

DKT vokser for hvert år og anses i dag for å være den største og viktigste konferansen om bruk av BIM og VDC i det bygde miljø. Meld deg på og opplev de ypperste foredragene og lær av de beste i bransjen. Møt de som utfordrer etablerte sannheter og formidler komplekse problemstillinger med stor entusiasme! Vi håper å se deg 23.-24. oktober!

«For 15 år siden var det ikke mange som hadde hørt om BIM i Norge. DKT var en konferanse for de få. I dag er DKT den viktigste møteplassen for teknologidrevet innovasjon og tverrfaglig samhandling for BAE-næringen i Norge. Vi må hele tiden våre på tå hev, løfte frem nye ideer og tilføre nye dimensjoner til konferansen. Deltagerne skal kunne ta med seg ny faglig innsikt av å delta på DKT - og være med og bidra til innovasjon. I år løfter vi frem flere unge talenter i bransjen. Fem unge innovatører skal presentere et konkret prosjekt de har jobbet med – og de får tilbakemeldinger fra en jury. Til slutt stemmer publikum frem årets talent.»

Jan Tore Bugge, leder for programkomiteen og Product Manager i Symetri

Det vil i år være totalt 19 foredrag fordelt over to dager. I tillegg kan du kunne oppleve lyntaler og mulighet for å delta på workshops med utstillerne. Symetri stiller som vanlig med egen stand under DKT. Velkommen innom for en uformell BIM-prat!

Påmelding til DKT
Last ned programmet

 

Kontakt

Jan Tore Bugge,
Jan Tore Bugge E-postJan.Tore.Bugge@symetri.com Telefon+47 91 63 85 58