Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Hvordan jobbe LEAN og øke kvaliteten og effektiviten gjennom hele produktlivssyklusen?

Last ned en gratis LEAN-guide, skreddersydd for produksjonsindustrien

Symetri hjelper bedrifter innen produksjonsindustrien med å realisere designforslagene sine raskere, mer kostnadseffektivt og med bedre kvalitet. En viktig del av dette arbeidet er å identifisere potensielle forbedringsområder, men det er også vår oppgave å gi deg nødvendig kompetanse og løsninger slik at du kan snu utfordringer til muligheter, øke produktiviteten og vinne konkurransefordeler.

Løsningene og tjenestene våre bygger på prinsippene bak lean og skreddersys alltid etter kundens behov. For å sørge for at du får maksimal avkastning på investeringen, tilbyr vi også kundetilpassede kurs og rådgivning direkte på arbeidsplassen, og du kan være trygg på at hjelpen alltid kommer fra dyktige og erfarne bransjeeksperter.

Vil du vite mer om hvordan Symetri kan hjelpe bedrifter innen produksjonsindustrien med økt lønnsomhet? Se filmen!

Gratis guide – hvordan bli mer LEAN!

Registrer deg med e-postadresse, så sender vi deg en gratis LEAN-guide som dekker seks områder der produksjonsbedrifter generelt har utfordringer.

Få LEAN-guiden gratis Kontakt meg

Optimal hvert trinn i produktets livssyklus

Optimal hvert trinn i produktets livssyklus

Krav

En forretning består alltid av forventninger og forpliktelser. Den som har solgt løsningen, vet hvilke. Men hvordan er det med de andre i bedriften? Har dere effektive systemer som gjør at utviklings- og produksjonsavdelingen kan følge med på at alle krav som selger og kunde er blitt enige om, faktisk innfris?

Hos Symetri har vi gode løsninger med støtte for hele salgsprosessen. Med forhåndsdefinerte maler og prosesser blir det enklere å håndtere komplekse kravspesifikasjoner og holde orden på avtalte leveringstider og prosjektkostnader.

 

Neste fase:

Konstruksjon, forskning og utvikling

Å designe og utvikle nye produkter er nødvendig for at en bedrift skal overleve. Økt konkurranse, teknologisk utvikling og endringer i etterspørselen gjør at bedrifter stadig må forbedre produktene og utvalget sitt.

Symetris Lean Engineering-konsept gjør det mulig for industribedrifter å levere smartere og mer kostnadseffektivt. Vi leverer bransjeledende løsninger for CAD, PDM og PLM samt visualisering, beregning og simulering.

 

Vi har fått langt raskere tilgang til riktig informasjon, og trenger ikke å registrere denne mer enn én gang. Dette har spart oss for mange arbeidstimer, som vi nå kan bruke på utvikling i stedet.

Thomas Lidéhn

CAD Manager, SSAB

Forrige fase:

Neste fase:

Salg

Å effektivisere salgsprosessen er ofte nødvendig når man vil frigjøre tid for å treffe kunder. Med støtte av salgskonfiguratorer kan man enkelt håndtere salgs- og konstruksjonsregler som sikrer produksjonen. Konfiguratoren registrerer også kundespesifikke krav og designdata, for deretter å automatisk lage konsepttegninger og kostnadsberegninger. Kombinert med forhåndsdefinerte tilbudstekster, som bare unntaksvis må justeres, blir tiden som går med til utarbeiding av tilbud drastisk redusert.

Hos Symetri sørger vi for at dere får tilgang til løsningene og kompetansen som kreves for å frigjøre mer tid til salg.

 

Vi sparer ca. 200–300 timer i året med alle endringene vi har gjort i tilbudsbiblioteket, der salgskonfiguratoren fungerer som motor.

Anna Enochsson

Sales Engineering Manager, Dellner

Forrige fase:

Neste fase:

Produksjonsindustri

Siden produksjonsprosessen ofte er kompleks og omfatter mange parter, er det viktig med effektive prosesser. Ved å integrere konstruksjons-, produksjons- og innkjøpsavdelingen kan man sikre en uavbrutt informasjonskjede og sørge for at de involverte partene har alle produktdata tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Da kan man få en betydelig reduksjon i tiden det tar å lete etter eller verifisere informasjon, uansett om det gjelder produksjonstegninger, stykklister eller monteringsanvisninger.

Hos Symetri har vi løsningene og kompetansen du trenger for å levere produkter av høyeste kvalitet.

 

Nå finner også produksjonsavdelingen tegningene i SOVELIA, og designerne behøver derfor ikke bruke tid på å lete dem frem.

Tero Kähärä

Produktdesign, Metos

Forrige fase:

Neste fase:

Leveranse

Etter produksjonen er det tid for neste fase – leveransen. Her gjelder det ikke bare å sørge for rask og riktig leveranse til kunde, men også at all nødvendig produktrelatert informasjon, som tegninger, service- og brukermanualer, sertifikater og garantier, faktisk følger med.

Hos Symetri har vi løsningene og ekspertisen som kreves for at dere skal kunne levere med høyest mulig kvalitet.

 

Nå vet vi at informasjonen vår alltid er korrekt, oppdatert og tilgjengelig for hele organisasjonen til enhver tid. Med Sovelia føler vi oss tryggere på at produksjoner, BOM-lister og leveranser er under kontroll.

Mario Francese

Project Manager, Qinterra Technologies

Forrige fase:

Neste fase:

Service

Når bedrifter vokser, blir ofte sporbarhet en viktig brikke for å kunne levere store volumer. Hvordan kan man utføre service på kunders produkter og systemer hvis man ikke vet hva som er levert? Hvordan holder man oversikt over ombygginger og forandringer som gjøres på stedet hos kunden?

Hos Symetri har vi løsninger som gir dere full kontroll på leveransene deres og som sikrer at den strukturen som er levert ut, også er fullt sporbar og oppdatert. Systemet registrerer leveransestrukturer og inngående artiklers serienummer, også artikler i strukturen som er skiftet under service. Det er nyttig når kunden vil bestille reservedeler eller avtale tid for service.

 

Både artikler, produktstrukturer og dokumentasjon opprettes automatisk i SOVELIA via grensesnittet. Det gir en enorm tidsbesparing i forhold til tidligere, da vi måtte lagre alle tegninger manuelt i en mappestruktur på hovedkontorets server.

Petteri Tervamäki

Product Development Manager, Arctic Machine

Forrige fase:

Gratis guide – hvordan bli mer LEAN!

Registrer deg med e-postadresse, så sender vi deg en gratis LEAN-guide som dekker seks områder der produksjonsbedrifter generelt har utfordringer.

Få LEAN-guiden gratis Kontakt meg
Naviate_campaing_web.png Sovelia_campaing_web.png Autodesk_campaign_web.png