NorDan forenkler, effektiviserer og automatiserer prosessene sine

NorDan

NorDan har en lang tradisjon med å designe og bygge maskinene de trenger i bedriftens egen vindusproduksjon. Til dette arbeidet bruker de løsninger fra Autodesk og Symetri. Verktøyene har forenklet, effektivisert og automatisert mange av NorDans prosesser.

"Med Inventor Runner-løsningen, som Symetri har utviklet til oss, trenger vi bare å tegne noen få linjer i Inventors Sketch-verktøy og angi mål for vinduet. Deretter kan vi bestemme hvordan vinduet skal deles inn og defineres. Når vi klikker på "Run", vises de riktige komponentene på skjermen, med riktige tverrsnitt, karmtyper og vindusrammer. Alt er nøyaktig slik det skal være. Symetri får Inventor til å fungere på en måte vi aldri hadde klart selv," sier Rudi Björkeland, som jobber med produktutvikling hos NorDan.

Se videoen om NorDan og hvordan Inventor Runner har hjulpet dem med å automatisere konstruksjonsprosessen.

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer