Polarbröd designer og utvikler eget produksjonsanlegg med støtte fra Symetri- og Autodesk-løsninger

Polarbröd

Sveriges tredje største brødprodusent utvikler eget produksjonsanlegg med støtte fra Symetri og programvare fra Autodesk.

"Ved hjelp av Autodesks programløsninger har vi funnet et arbeidsforløp som sparer tid både i produksjonen og annen virksomhet. Det gir oss kortere ledetider i begge retninger og en tydelig oversikt over arbeidet. De gangene vi har hatt problemer med programvaren, brukerne har hatt spørsmål, eller en server har krasjet, har vi alltid fått hjelp med en gang. Med kort ventetid og raske svar får vi alltid hjelpen vi trenger”, forklarer Tomas Hedman, designer hos Polarbröd

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer