Velkommen til BIM-timen

Hold deg oppdatert gjennom BIM-timen!

Dette er korte webinarer med konkrete temaer DU kan påvirke! Vi presenterer nyheter, beste praksis, samt tips og triks i programmer som Revit, Civil 3D, Lumion, Solibri og Pinnacle. Sett av tid til BIM-timen, gjerne sammen med dine kollegaer - fredager klokken 12.  

Vi utfordrer deg til å jobbe smartere med BIM

Følg med på våre BIM-timer og få ny inspirasjon til å jobbe smartere og mer effektivt med BIM. I en verden preget av stor endring, er det viktig å kunne samhandle hvor som helst og når som helst. BIM-timen gir deg mulighet til å holde deg oppdatert på siste nytt for ditt fag og bransje!

Nyttige linker:

BIM-timen september og oktober 2021

I denne måneden starter vi med å ta deg gjennom høydepunktene fra årets BIM-Forum, og Per Ole Otterness presenterer hvilke foredrag du bør få med deg basert på ditt fagfelt.

Deretter vil seniorkonsulent Frode Thomas Isaksen presentere Autodesks nye skybaserte plattform, Autodesk Construction Cloud (ACC), i en webinarserie bestående av fem deler. Klikk deg videre for å lese mer om hvert enkelt webinar!

Høydepunkter fra BIM-Forum 2021 BIM-timen 10. september (on demand) ved Per Ole Otterness Se opptaket
1/5: Samhandling fra prosjektering til entreprenør og byggeplass BIM-timen 17. september ved Frode Thomas Isaksen Se opptaket
2/5: Autodesk Takeoff: Mengdeuttak direkte fra modelldata BIM-timen 24. september ved Frode Thomas Isaksen Se opptaket
3/5: Tegningsproduksjon med smarte knytninger for bruk på byggeplass BIM-timen 8. oktober ved Frode Thomas Isaksen Mer info og påmelding
4/5: Tverrfaglig samhandling BIM-timen 15. oktober ved Frode Thomas Isaksen Mer info og påmelding
5/5: Samhandling mot byggeplass BIM-timen 22. oktober ved Frode Thomas Isaksen Mer info og påmelding

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med meg!

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC