Bluebeam - Revu

På kurset lærer du å bruke Bluebeam Revu for å lage, redigere, kommentere og samhandle med PDF-dokumenter. Bluebeam Revu er mye mer enn et standard PDF-program, det vil endre måten du jobber med PDF-filer på og spare deg for mye tid og penger.

Du får grundig introduksjon i hva Bluebeam Revu er, hvilke funksjoner som finnes og hvordan de brukes.
Lær deg å lage PDF via Revu eller Revus plug-ins i programvarer som Revit og Office. Lag eller linke flere dokumenter samtidig, samt PDF i 2D og 3D. Redigeringsverktøy gjennomgås og du lærer å kommentere på pdf-filer ved hjelp av symboler, farger og objekter.
Du lærer å søke informasjon i deler av dokumentet, hvordan man automatisk sammenligner dokumenter og får opp en liste med forskjellene. Bluebeam Revu Studio er et enkelt webhotell hvor du kan ha alle dine prosjektdokumenter lett tilgjengelig. Du kan samarbeide i sanntid med andre prosjektmedlemmer og spare tid ved hjelp av nye effektive arbeidsmetoder.

Etter avsluttet kurs kan du redigere dine PDF-dokumenter og bruke funksjoner i Bluebeam Revu. Du vil ha en forståelse for hvordan du bruker PDF-dokument for å kommunisere bedre med dine medarbeidere.

Kommende kursdatoer

Det finnes ingen planlagte kursdatoer for dette kurset.

Vi har ikke planlagt datoer for dette kurset. Du kan sende oss en forespørsel og være den første til å få vite når kurset settes opp.

Din melding er mottatt.

Vi kontakter deg snart.

Registrer interesse

Ved å sende dette skjemaet godkjenner du vår Privacy Policy og tillater oss å lagre informasjon om deg (f.eks om allergier eller annet).