iConstruct for Navisworks

iConstruct er et tilleggsprogram for Navisworks som bruker et stort utvalg av brukerdefinerte og spesifikke funksjoner for bedre tilgang, omkonfigurering og manipulering av modeller, data og geometri. iConstruct har over 30 unike verktøy som lar brukerne administrere og kontrollere deres BIM-miljø til nivåer som ikke er mulig med standardfunksjonene som tilbys av Navisworks og andre samarbeidsplattformer.

I løpet av kurset vil vi gå gjennom en rekke av iConstruct sine mest anvendte funksjoner. Vi vil vise og forklare hva hver av de gjør, hvordan det er konfigurert og viktigst, hvordan det kan implementeres på dine prosjekter og modeller slik at du kan dra full nytte av effektiviteten og muligheter i de resultatene som blir produsert.

De forskjellige temaene som gjennomgås er ikke ment å være uttømmende på alle iConstructs muligheter. Det forventes at deltakerne i slutten av programmet vil ha fått en dyp forståelse av nøkkelelementene i verktøysettet og en kompetanse i å etablere verktøymaler som er direkte overførbar mellom hver av funksjonene.

Dette kurset går på engelsk.

Kommende kursdatoer

Det finnes ingen planlagte kursdatoer for dette kurset.

Vi har ikke planlagt datoer for dette kurset. Du kan sende oss en forespørsel og være den første til å få vite når kurset settes opp.

Din melding er mottatt.

Vi kontakter deg snart.

Registrer interesse

Ved å sende dette skjemaet godkjenner du vår Privacy Policy og tillater oss å lagre informasjon om deg (f.eks om allergier eller annet).