Kurs

Ta kompetansen din til nye høyder

Symetri er et Autodesk Authorised Training Center og tilbyr et variert kursutvalg i så vel Autodesks produkter som Symetris egne tekniske løsninger. Vi vet at effektiv opplæring kan bidra til å øke produktiviteten, og at investering i kompetanse er like viktig som å investere i riktig programvare. Kursene holdes hovedsakelig på norsk, men ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at et kurs skal holdes på et annet språk, for eksempel engelsk.

Hos oss kan du også sertifisere deg i Autodesks produkter. All informasjon om Symetris kursavdeling har vi samlet på denne siden.

Vi på Symetri vil aktivt gjøre vårt for å hindre fortsatt spredning av covid-19 og sikre helsen til alla våre kursdeltakere og instruktører. Vi vil derfor til enhver tid følge gjeldende retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og tilrettelegger våre kurs deretter.

Vi tilbyr nå online-kurs slik at du fortsatt skal kunne kjenne deg trygg med å velge det kurset du vil gå hos oss. Her har vi samlet all informasjon om hva du må tenke på før og under et online kurs.

For Civil 3D og Nastran har vi et samarbeid med våre kontorer i henholdsvis Sverige og England og disse kursene vil derfor kjøres på svensk og engelsk.

Vi ser frem til å treffe deg på det kurset du velger.

Kontakt AEC-kursansvarlig Margrethe Overn på 452 70 910 eller MFG-kursansvarlig Nora Sæterøy på 415 22 204 ved spørsmål eller påmelding!