Opplæring

Ta komepentansen din til nye høyder

Kompetanseutvikling er essensielt for alle bedrifter og bransjer. Med kurs og videreutdanning kan du heve kompetansen din, med økt effektivitet, smartere arbeidsforløp og nye muligheter som resultat. Kanskje du trenger et kurs for å sette deg inn i en ny stilling, eller bare for å kunne gjøre en enda bedre jobb? Uansett hvilke behov du har, kan vi hjelpe deg med kurs, implementering og smarte tips til hvordan du kan få mest mulig ut av designverktøyene dine.

Kursene våre er utformet for å imøtekomme ulike deltakeres behov, og dekker alt fra Autodesks produkter og våre egne tekniske løsninger til markedsledende løsninger fra andre leverandører. Kursutvalget omfatter både tradisjonelle klasseromskurs og onlinekurs, og det er naturligvis også mulig å skreddersy egne kurspakker. 

Les mer under eller gå direkte til:

Klasseromskurs | OnlinekursBedriftstilpassede kursBIM-AkademietAlle kurs 

Fordeler

Forbedrer effektiviteten i prosjektene dine

Øker din egen verdi i virksomheten

Hjelper deg å jobbe smartere, slik at du frigjør mer tid til kreativt arbeid

Styrker konkurranseevnen

Kurs for alle behov

Klasseromskurs

Vi har et bredt utvalg av kurs som kan hjelpe deg å jobbe smartere og mer effektivt. Vi har alt fra halvdagskurs til tre-dagerskurs. På kurssenteret jobber vi alltid med de siste programversjonene og den nyeste teknologien – for at du skal få mest mulig ut av kurset. 

Klikk her for mer informasjon om våre klasseromskurs, eller her for å se hele kursutvalget. 

Onlinekurs

Flere av kursene våre kan holdes online, slik at du kan delta både hjemmefra og fra kontoret. I vårt virtuelle klasserom får du en interaktiv læringsopplevelse samtidig som du kan stille spørsmål direkte til kurslederne. Deltakerantallet er begrenset, for at du skal få mest mulig ut av kursinvesteringen din.

Klikk her for mer informasjon om våre onlinekurs, eller her for å se hele kursutvalget. 

Kundetilpassede kurs

Hvis dere har spesifikke ønsker knyttet til kurset, kan vi skreddersy et kurs etter bedriftens behov. Vi tilpasser oss helt etter deres ønsker, og dere velger selv om dere vil ha kurs på stedet, hos en tredjepart eller digitalt på nettet. Dere bestemmer tid, sted og innhold, så utarbeider vi en løsning som passer for dere. 

Nye kurs

Vis alle kurs

Kurs

Bluebeam - Revu

På kurset lærer du å bruke Bluebeam® Revu® for å lage, redigere, kommentere og samhandle med PDF-dokumenter. Bluebeam Revu er mye mer enn et standard PDF-program. Det vil endre måten du jobber med PDF-filer på og spare deg for mye tid og penger.

Les mer
Kurs

Revit MEP HVAC VK - Family Making

Dette kurset er utviklet for deg som ønsker å tilegne deg kunnskap i å modellere familier i Revit. Du lærer deg de viktigste metodene for å bygge egne objekter fra bunnen av. Her anbefaler vi at du er godt kjent med og har erfaring med Revit på forhå ...

Les mer