Velkommen til årets begivenhet for bygg, anlegg og infrastruktur!

BIM-Forum 2021: 31. august - 2. september

Tradisjonen tro holder vi selvsagt BIM-Forum i år også. Til tross for at Norge gradvis åpner opp, har vi valgt å kjøre årets arrangement digitalt for å sikre at både du og vi holder oss innenfor trygge rammer.

BIM-Forum 2021: 31. august - 2. september

Hovedfokuset i år vil ligge på digitalisering, både i form av ditt individuelle arbeid, men ikke minst digital samhandling og hvordan du lykkes med bruk av digitale verktøy.

På BIM-Forum vil du få med deg de siste produktnyhetene og lære hvordan du kan jobbe smartere med riktige verktøy. Vi har også invitert med oss bedrifter fra ulike fag og faser i byggeprosjekter som vil dele hvorfor og hvordan de har lyktes i sine prosjekter. 

Vi kan garantere deg at du vil sitte igjen med ny kunnskap og inspirasjon som du kan ta med deg direkte inn i arbeidshverdagen din.

Events

BIM-timen 29. oktober

29 oktober 2021

Det er ingen tvil om at det er lettere å selge inn et bygg når kunden din kan se og oppleve det så nærme virkeligheten du kommer før det er konstruert. Og ikke minst selge det inn til kundens kunder.

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

10 desember 2021

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer