BIM-timen 28/01: Nyheter i Naviate Architecture: Dør- og vindustegninger & overflater i rom

Velkommen til årets første BIM-time hvor vår konsulent Matthijs Lotter Homan vil vi vise hvordan du kan generere oversiktlige og strukturerte dør- og vindustegninger. 

BIM-timen 28/01: Nyheter i Naviate Architecture: Dør- og vindustegninger & overflater i rom

Vi har gjort det enklere for arkitekter å generere Dør- og vindustegninger

I nyeste versjon av Naviate Architecture har vi gjort det enklere å generere oversiktlige og strukturerte dør og vindustegninger.

Funksjonen genererer oppriss, planvisninger samt skjema for hver dør- og vindustype i prosjektet og plasserer disse på tegninger for dere.

I denne BIM-timen vil vi vise hvordan det nye grensesnittet og funksjonaliteten automatiserer denne prosessen.

 

Overflater i rom - Create Coverings

Ingen rom er helt like. Det er variasjoner av veggoverflater, gulvbelegg og himling som gjør at de fleste rom er unike.

Med Naviate automatiserer vi prosessen med å etablere overflater for hvert enkelt rom eller hver romtype – en stor tidsbesparelse i alle prosjekter.

I denne BIM-timen vil vi gi dere en gjennomgang av hvordan dere benytter funksjonen Create Coverings for enklere å generere vegg-, gulv- og himlingsmaterialer for rom i prosjektet ditt.

Webinaret vil vare i omtrent 30 minutter og deltakelse er kostnadsfritt.

Events

Webinar: Nyheter i Revit 2023

20 mai 2022

Benytt anledningen til å høre på Symetris Patric Bryntesson, som guider deg igjennom de største nyhetene for arkitekter og ingeniører i Revit 2023.

Lær mer
Events

Nordic BIM Summit 2022

01 juni 2022

Endelig! Vi har åpnet for påmelding til årets Nordic BIM Summit, ett av de største nordiske events for deg som jobber innen Bygg- og infrastruktur. 

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

30 juni 2022

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer