Digitalisering av Byggenæringen

Bli med oss til Oslo Kongressenter 23. september, helt kostnadsfritt!

Digitalisering av Byggenæringen

Ønsker du å delta på Computerworlds arrangement 23. september?

For femte gang arrangerer Computerworld «Digitalisering av byggenæringen» på Oslo Kongressenter, og i år kan du delta enten fysisk eller digitalt. Arrangementet varer fra kl. 08.00-16.00, og du kan lese mer om programmet og foredragsholderne her.

Dersom du ønsker å delta fysisk er det fortsatt noen ledige plasser, men med et begrenset antall.

Vi syns det hadde vært veldig hyggelig om du kom til vår stand på Oslo Kongressenter for å prate med oss om digitale verktøy, digital samhandling, kompetanseheving eller eventuelt bare for å si hei. Her vil møte du både Paal Edgar Haave, Pelle Haukaas og Eirik Yndesdal, og sammen kan vi nok svare på det aller meste du måtte lure på.

Vi har vært så heldige å kunne dele en VIP-kode med deltakere vi inviterer med oss, og ved å fylle inn skjemaet til høyre vil du motta koden på e-post.

Events

Webinar: Nyheter i Revit 2023

20 mai 2022

Benytt anledningen til å høre på Symetris Patric Bryntesson, som guider deg igjennom de største nyhetene for arkitekter og ingeniører i Revit 2023.

Lær mer
Events

Nordic BIM Summit 2022

01 juni 2022

Endelig! Vi har åpnet for påmelding til årets Nordic BIM Summit, ett av de største nordiske events for deg som jobber innen Bygg- og infrastruktur. 

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

30 juni 2022

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer