Digitalisering av Byggenæringen

Bli med oss til Oslo Kongressenter 23. september, helt kostnadsfritt!

Digitalisering av Byggenæringen

Ønsker du å delta på Computerworlds arrangement 23. september?

For femte gang arrangerer Computerworld «Digitalisering av byggenæringen» på Oslo Kongressenter, og i år kan du delta enten fysisk eller digitalt. Arrangementet varer fra kl. 08.00-16.00, og du kan lese mer om programmet og foredragsholderne her.

Dersom du ønsker å delta fysisk er det fortsatt noen ledige plasser, men med et begrenset antall.

Vi syns det hadde vært veldig hyggelig om du kom til vår stand på Oslo Kongressenter for å prate med oss om digitale verktøy, digital samhandling, kompetanseheving eller eventuelt bare for å si hei. Her vil møte du både Paal Edgar Haave, Pelle Haukaas og Eirik Yndesdal, og sammen kan vi nok svare på det aller meste du måtte lure på.

Vi har vært så heldige å kunne dele en VIP-kode med deltakere vi inviterer med oss, og ved å fylle inn skjemaet til høyre vil du motta koden på e-post.

Events

BIM-timen 29. oktober

29 oktober 2021

Det er ingen tvil om at det er lettere å selge inn et bygg når kunden din kan se og oppleve det så nærme virkeligheten du kommer før det er konstruert. Og ikke minst selge det inn til kundens kunder.

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

10 desember 2021

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer