Nordic BIM Summit 2022

Endelig! Vi har åpnet for påmelding til årets Nordic BIM Summit, ett av de største nordiske events for deg som jobber innen Bygg- og infrastruktur. 

Nordic BIM Summit 2022

"Let's work smarter" er årets tema og vi vil sette søkelys på fire områder som vi synes er viktige: Skyløsninger, BIM + digitalisering, Bærekraft og Kunnskap/Kompetanseutvikling. Du kan se frem til interessante foredrag, paneldebatter og kunder som forteller om sine erfaringer fra ulike nordiske prosjekt. Agendaen vil bli oppdatert fortløpende med foredragsholdere. 

I år arrangerer vi Nordic BIM Summit som et hybrid arrangement, det vil si at du kan delta live i Stockholm eller Oslo, eventuelt digitalt hvis det passer deg bedre. Uansett hva du velger, vil du få to inspirerende dager. 

PS: Hvis du fyller ut spørreundersøkelsen innen 15. mai, vil du få en rabattkode som du kan bruke ved påmelding. 

Velkommen!

Events

Webinar: Nyheter i Revit 2023

20 mai 2022

Benytt anledningen til å høre på Symetris Patric Bryntesson, som guider deg igjennom de største nyhetene for arkitekter og ingeniører i Revit 2023.

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

30 juni 2022

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer