Hold deg oppdatert

TechTimen: Kommende og tidligere

Hold deg oppdatert i vår webinarserie TechTimen med livesendinger på fredager. Her viser vi tips, triks, nye funksjoner og beste praksis på våre produkter og løsninger..

Våre fremste eksperter vil dele sine erfaringer, slik at du kan få mest mulig ut av din programvare. Vi kjører TechTimen med en rekke ulike tema, produkter og løsninger – og av og til er det helt nye funksjoner som er verdt å få med seg!

Webinarene holdes live, men blir tatt opp så du har muligheten til å se de senere. Det er både gratis å delta live og se på opptaket i etterkant.

Innspillinger av tidligere webinar

Send oss ditt forslag!

Vi ønsker å gjøre TechTimen best mulig, med innholdet du liker! Har du forslag til noe vi kan snakke om, vise frem, eller som du bare er litt nysjerrig på? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Events

Webinar: Nyheter i Revit 2023

20 mai 2022

Benytt anledningen til å høre på Symetris Patric Bryntesson, som guider deg igjennom de største nyhetene for arkitekter og ingeniører i Revit 2023.

Lær mer
Events

Nordic BIM Summit 2022

01 juni 2022

Endelig! Vi har åpnet for påmelding til årets Nordic BIM Summit, ett av de største nordiske events for deg som jobber innen Bygg- og infrastruktur. 

Lær mer