TechTimen 11/2: Slik har NorDan effektivisert med Sovelia Design Automation

Ved hjelp av Inventor Runner, et spesialutviklet konfigurasjonsverktøy fra Symetri, har NorDan greid å forenkle, effektivisere og automatisere mange av sine prosesser.

TechTimen 11/2: Slik har NorDan effektivisert med Sovelia Design Automation

I denne TechTimen har vi fått med oss produktutvikler hos NorDan, Rudi Bjørkeland, til å vise oss hvordan Sovelia Design Automation og Inventor Runner har hjulpet dem med å blant annet:

  • Automatisere og forenkle konstruksjonsprosessen.
  • Redusere manuelle og tidskrevende oppgaver.
  • Enkelt fremstille 3D-modeller av sine produksjonstegninger.

I tillegg vil vår konsulent, Jere Koivumäki, gå mer i dybden på hvordan et konfigurasjonsverktøy for design og produksjon kan settes i system med en salgskonfigurator, og integreres mot blant annet ERP, CRM og PLM.

Vår sales manager, Jan Furnes, vil også være tilgjengelig under hele webinaret for å svare på spørsmål du måtte ha, og snakke om hvilke muligheter som finnes og kan være aktuell for deg og din bedrift

Det er helt kostnadsfritt å delta og webinaret vil bli holdt på norsk,
men vår finske konsulent vil holde sin del på engelsk

Events

Webinar: Nyheter i Revit 2023

20 mai 2022

Benytt anledningen til å høre på Symetris Patric Bryntesson, som guider deg igjennom de største nyhetene for arkitekter og ingeniører i Revit 2023.

Lær mer
Events

Nordic BIM Summit 2022

01 juni 2022

Endelig! Vi har åpnet for påmelding til årets Nordic BIM Summit, ett av de største nordiske events for deg som jobber innen Bygg- og infrastruktur. 

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

30 juni 2022

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer