Webinar: Prosjekter brannsikkerhet i BIM med Bimfire Tools

Bli med og lær hvordan du kan prosjektere brannsikkerhet direkte i BIM!

Webinar: Prosjekter brannsikkerhet i BIM med Bimfire Tools

I januar ble Bimfire Tools 1.0 tilgjengelig på det svenske markedet, for kort etter å bli tilgjengelig i Norge. Nå, snart ni måneder senere, har de lansert en ny versjon med nye funksjoner etter tett dialog med kunder og partnere.

Den 29. september kl. 09.00 kommer Bimfire Software til å ta deg gjennom sin siste versjon og fortelle hvordan du kan prosjektere brann direkte i BIM. Head of Digital Design i Bimfire Tools, Niklas Strannefors, vil dele hvorfor de har skapt verktøyet, og hva du må tenke på for å prosjektere brannsikkerhet i BIM. 

Marcus Nilsson, branningeniør fra Bengt Dahlgren vil også vise en demo av Bimfire Tools-

Under webinaret vil du få svar på hvordan du går over til en digital brannprosjektering og hva det kan bety for deg som branningeniør, så vel som for dine prosjekter. Du vil selvsagt kunne stille spørsmål underveis!

Webinaret vil vare i 45 minutter og holdes på svensk. Deltakelse er helt kostnadsfritt.

Hva er Bimfire?

Bimfire Tools er en Revit-applikasjon for brannsikkerhet. Ved å integrere brannsikkerhetsdata direkte i en BIM-prosess skapes en digital arbeidsflyt og du får en ubrutt kjede med informasjon. På den måten kan du være sikker på at du har rett informasjon gjennom alle ledd.

Og best av alt? All brannsikringsdata blir tilgjengelig for fremtidens forvaltning av bygget.

 Les mer om Bimfire Tools

Events

BIM-timen 29. oktober

29 oktober 2021

Det er ingen tvil om at det er lettere å selge inn et bygg når kunden din kan se og oppleve det så nærme virkeligheten du kommer før det er konstruert. Og ikke minst selge det inn til kundens kunder.

Lær mer
Events

TechTimen: Kommende og tidligere

10 desember 2021

Hold deg oppdatert med vår webinar-serie TechTimen. Vi viser deg tips og triks, nye funksjoner og beste praksis for løsningene våre. Alle webinarer er gratis og blir spilt inn slik at du kan se dem på forespørsel.

Lær mer