Velkommen til vår stand E02-4B

Eliaden 31. mai til 2. juni 2022

Takk til alle som bidro til Eliaden og besøkte oss på stand hvor vi viste blant annet VR med BIM og Naviate Electrical. Symetri kan hjelpe med effektivisere prosjektdokumentasjonen og optimere bedriftens arbeidsforløp med BIM og integrerte bransjestandarder for elektroingeniører. 

Eliaden 31. mai til 2. juni 2022

Takk for besøk på standen på Eliaden. 

Fikk du ikke med deg alt vi kan tilby spesielt for elektrobransjen? Vi fortalte blant annet om hvordan du kan:  

  • Spare tid med CAD Tracker som gir deg oversikt over alle koblede og importerte CAD- filer i prosjektet med bare ett klikk
  • Få bedre kontroll over dataene dine....med mulighet til å levere IFC-modeller av høy kvalitet
  • Når du kombinerer Revit og Naviate Electrical, kan du samarbeide mer effektivt og optimere arbeidet i et BIM-miljø. 

Vi hadde også en spennende demo av VR og AR (utvidet virkelighet) for elektrobransjen. Dette er fremtiden for byggeindustrien og elektroingeniører! 

Symetri har flere ulike kurs, blant annet kurs i Revit MEP Electrical med Naviate Grunnkurs

Kontakt oss gjerne 

Nyheter

Velkommen til BIM Forum i Oslo onsdag 31. august 2022

30 juni 2022

Endelig, etter 2 år, ønsker vi nok en gang å invitere til BIM Forum slik vi aller helst vil gjennomføre det, LIVE! Hold av onsdag 31. august til BIM FORUM i Forskningsparken i Oslo. Vi ønsker et solid faglig arrangement med et sterkt innslag av sosialt samvær og hyggelig mingling med kunnskapsrike bransjekollegaer. Noen av temaene vil være: Bærekraft, materialvalg og dokumentasjon, hvordan ta de rette bærekraftige beslutningene i tidligfase i prosjekter, Scan2BIM, BIM i FDV, digital tvilling.

Lær mer