Hold deg oppdatert

TechTimen

Hold deg oppdatert i vår webinarserie TechTimen med livesendinger på fredager. Her viser vi tips, triks, nye funksjoner og beste praksis på våre produkter og løsninger.

Våre fremste eksperter vil dele sine erfaringer, slik at du kan få mest mulig ut av din programvare. Vi kjører TechTimen med en rekke ulike tema, produkter og løsninger – og av og til er det helt nye funksjoner som er verdt å få med seg!

Webinarene holdes live, men blir tatt opp så du har muligheten til å se de senere. Det er både gratis å delta live og se på opptaket i etterkant.

Kommende webinar

Mer info kommer!

Innspillinger av tidligere webinar

Send oss ditt forslag!

Vi ønsker å gjøre TechTimen best mulig, med innholdet du liker! Har du forslag til noe vi kan snakke om, vise frem, eller som du bare er litt nysjerrig på? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Events

TechTimen: Kommende og tidligere

fredag 10. desember 2021

Hold deg oppdatert i vår webinarserie TechTimen med livesendinger på fredager. Her viser vi tips, triks, nye funksjoner og beste praksis på våre produkter og løsninger. .

Les mer
Nyheter

Breaking down barriers – Bettool Jabur

05 oktober 2021

Bettool is a Senior Consultant and BIM 360 | ACC Technical Lead based in the UK. Her day-to-day job is all about helping customers thrive and breaking down barriers in their organisation and between disciplines.  

Lær mer