Hold deg oppdatert

TechTimen

TechTimen er livesendinger på fredager - hvor vi viser tips, triks, nye funksjoner og beste praksis på løsningene våre. 

TechTimen

Her deler våre fremste eksperter sine erfaringer, så du kan få mest mulig ut av din programvare. Vi kjører TechTimen med en rekke ulike tema, produkter og løsninger – og av og til er det helt nye funksjoner som er verdt å få med seg.

 

Webinarene holdes live, men blir tatt opp så du har muligheten til å se de senere. 


Oversikt over opptak og kommende TechTimen-webinar finner du her.

Har du et tema eller produkt du er spesielt interessert i å høre mer om?

Send oss ditt forslag!

Vi ønsker å gjøre TechTimen best mulig, med innholdet du liker! Har du forslag til noe vi kan snakke om, vise frem, eller som du bare er litt nysjerrig på? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Events

BIM-Forum 2021: 31. august - 2. september

tirsdag 31. august 2021

Tradisjonen tro holder vi selvsagt BIM-Forum i år også. Til tross for at Norge gradvis åpner opp, har vi valgt å kjøre årets arrangement digitalt for å sikre at både du og vi holder oss innenfor trygge rammer.

Les mer
Events

BIM-timene i juni

fredag 25. juni 2021

Vi har mange spennende temaer på agendaen denne måneden, og vi er sikre på at du finner minst ett webinar som passer for deg.

Les mer
Nyheter

Nurturing success – Andreas Näsman

16 mars 2021

Andreas Näsman is the Sales Manager for the Swedish manufacturing team. His day to day work is all about supporting his team of technical experts, product developers and account managers and supporting customers directly.

[Learn more]
Nyheter

Symetri lanserer Sovelia Visualizer

03 desember 2020

Sovelia Visualizer. Sovelia Visualizer er en helt ny løsning som gjør det mulig for Autodesk Inventor-brukere å se konstruksjonsdata i sanntids-3D og AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Brukerne av Sovelia Visualizer får også fullstendig tilgang til modellens egenskaper og annen informasjon som legges til i designfasen.

[Learn more]