Hold deg oppdatert

TechTimen

Hold deg oppdatert i vår webinarserie TechTimen med livesendinger på fredager. Her viser vi tips, triks, nye funksjoner og beste praksis på våre produkter og løsninger.

Våre fremste eksperter vil dele sine erfaringer, slik at du kan få mest mulig ut av din programvare. Vi kjører TechTimen med en rekke ulike tema, produkter og løsninger – og av og til er det helt nye funksjoner som er verdt å få med seg!

Webinarene holdes live, men blir tatt opp så du har muligheten til å se de senere. Det er både gratis å delta live og se på opptaket i etterkant.

Kommende webinar

VR og AR for produksjonsindustrien 1. oktober kl 10:00 Les mer
Spar tid på vanlige arbeidsoppgaver i Inventor 8. oktober kl 10:00 Les mer

Innspillinger av tidligere webinar

Send oss ditt forslag!

Vi ønsker å gjøre TechTimen best mulig, med innholdet du liker! Har du forslag til noe vi kan snakke om, vise frem, eller som du bare er litt nysjerrig på? Da vil vi gjerne høre fra deg. 

Events

TechTimen: Kommende og tidligere

fredag 10. desember 2021

Hold deg oppdatert i vår webinarserie TechTimen med livesendinger på fredager. Her viser vi tips, triks, nye funksjoner og beste praksis på våre produkter og løsninger. .

Les mer
Nyheter

Dare to try new things - Tomas Lindgren

02 juli 2021

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. We recently finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone. I interviewed Tomas about his experience at the events and what he learned from taking on this brand-new challenge.

Lær mer