Webinar 28. januar: Hvordan kan Sovelia Configurator forbedre deres salgsprosess?

Bli med på vårt gratis webinar torsdag 28. januar 10:00.

Registrer deg til webinaret her.

 

I disse tider der personlig kontakt er begrenset til et minimum, og alt foregår på nett – hvordan selger deres selskap produkter? Hvordan sørger dere for å opprettholde dialogen mellom selgere og kunder under hele kjøpsprosessen?

 

Symetris webinar med fokus på fordelene en Sales Configurator gir er for alle som trenger å formidle noe til noen – enten til kunder eksternt eller kollegaer internt i organisasjonen. Hvilke muligheter kan kunder velge når det kommer til produkter og tjenester? Hvordan kan du styre dem i riktig retning? Hvordan kan du få alle valgmulighetene til å gi mening?

 

I dette webinaret vil du lære hvordan du bruker et Configuration-verktøy, både internt i din organisasjon samt eksternt til kunder. Lær hvordan du guider prospekter til riktig tjeneste, samtidig som du inkluderer all nødvendig informasjon på best måte.

 

Vi kommer også til å demonstrere mulighetene med Symetris Configurator-verktøy og situasjonene det kan hjelpe deg. Til syvende og sist hvordan det forenkler beslutningsprosessen for alle involverte.

 

Agenda for webinaret

  • Intro
  • Funksjoner hos Sovelia Configurator
  • Hvilke situasjoner Configurator kan hjelpe deg med
  • Hvordan ser en typisk implementering av Configurator ut?
  • Kostnader og fordeler


Event-detaljer
Språk:
webinaret vil bli holdt på engelsk
Dato:
Torsdag 28. januar 2021
Tid:
10:00 – 11:00

 

 

Sovelia Configurator

Automatiserer og samler data for å tilby et bredt utvalg for kunder, til en lavere kostnad. Besøk nettsiden vår for mer informasjon om produktet.

Registrer deg til webinaret: 

Tusen takk - vi gleder oss til å ha deg med oss på webinaret! 

Arrangementer

Lag reguleringsplaner i Revit

27 oktober 2023

Denne BIM-timen er interessant for Arealplanleggere og Arkitekter. Webinaret vil gi deg en innsikt i hvordan du kan utarbeide raskere dokumenter for byggemeldinger.

Lær mer