Symetri lanserer Sovelia Visualizer

Ny, banebrytende løsning gir tilgang til produktdata fra Inventor direkte i sanntids-3D og VR/AR.

Symetri lanserer Sovelia Visualizer

Symetri lanserer sammen med Unity et nytt produkt: Sovelia Visualizer. Sovelia Visualizer er en helt ny løsning som gjør det mulig for Autodesk Inventor-brukere å se konstruksjonsdata i sanntids-3D og AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Brukerne av Sovelia Visualizer får også fullstendig tilgang til modellens egenskaper og annen informasjon som legges til i designfasen.

”Nå som produksjonsbedriftenes prosesser digitaliseres i stadig større grad, fremskyndet av den pågående pandemien, ser vi en endring i hvordan kundene får nye produkter ut på markedet og hvordan kundene deres investerer. Med nye produktinnovasjoner som Sovelia Visualizer ønsker Symetri å gjøre moderne, digital teknologi tilgjengelig for bedrifter i alle størrelser.” Mikko Viertola, sjef på Symetri Technology Unit.
”Det som gjør Sovelia Visualizer unik, er at løsningen er så brukervennlig. Brukerne kan raskt vise Autodesk Inventor-modeller i sanntids-3D på en datamaskin eller et nettbrett, når og hvor de vil, og de har alltid tilgang til dataene i VR/AR med bare et tastetrykk. I tillegg er prisen svært konkurransedyktig.” Martin Saldert, visualiseringsekspert hos Symetri.

Kontakt

Morten Øverby

Morten Øverby

Norway Director Norway, Product Design & Lifecycle
Åke Bø

Åke Bø

Norway Product Design & Lifecycle
Nyheter

Listen | Understand | Share — Cecilia Hermansson

21 oktober 2022

As manager of Symetri’s AEC Consultant team in Sweden, Cecilia Hermansson is occupied every day with coordinating a diverse group of experienced individuals, with a wide range of skills, to ensure that no customer requirement is ever less than superbly exceeded.

Lær mer