Symetri lanserer Sovelia Visualizer

Ny, banebrytende løsning gir tilgang til produktdata fra Inventor direkte i sanntids-3D og VR/AR.

Symetri lanserer Sovelia Visualizer

Symetri lanserer sammen med Unity et nytt produkt: Sovelia Visualizer. Sovelia Visualizer er en helt ny løsning som gjør det mulig for Autodesk Inventor-brukere å se konstruksjonsdata i sanntids-3D og AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Brukerne av Sovelia Visualizer får også fullstendig tilgang til modellens egenskaper og annen informasjon som legges til i designfasen.

”Nå som produksjonsbedriftenes prosesser digitaliseres i stadig større grad, fremskyndet av den pågående pandemien, ser vi en endring i hvordan kundene får nye produkter ut på markedet og hvordan kundene deres investerer. Med nye produktinnovasjoner som Sovelia Visualizer ønsker Symetri å gjøre moderne, digital teknologi tilgjengelig for bedrifter i alle størrelser.” Mikko Viertola, sjef på Symetri Technology Unit.
”Det som gjør Sovelia Visualizer unik, er at løsningen er så brukervennlig. Brukerne kan raskt vise Autodesk Inventor-modeller i sanntids-3D på en datamaskin eller et nettbrett, når og hvor de vil, og de har alltid tilgang til dataene i VR/AR med bare et tastetrykk. I tillegg er prisen svært konkurransedyktig.” Martin Saldert, visualiseringsekspert hos Symetri.

Kontakt

Morten Øverby

Morten Øverby

Norway Director Norway, Product Design & Lifecycle
Åke Bø

Åke Bø

Norway Product Design & Lifecycle
Nyheter

Oppgradering av Bluebeam lisenser

25 mai 2023

Bluebeam gjør endringer i lisensieringsmodellen, og det er derfor viktig at du oppgraderer lisensene dine. Du må overføre eksisterende Bluebeam-lisenser med aktivt vedlikehold til de nye abonnementsplanene selv. Hvis du ikke har aktivt Maintenance, kan du bytte dine "gamle" lisenser uten aktiv Maintenance til de nye Subscriptionplanene frem til 28/6, og få 50% rabatt det første året.

Lær mer