Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44
Anders Mellingen,
Anders Mellingen E-postanders.mellingen@symetri.com Telefon+47 41 52 22 03
Not found image

november 2016 - PLM - Product Lifecycle Management

BRUSH Electrical Machines sikrer høy kvalitet og nøyaktige data med Sovelia PLM

BRUSH Electrical Machines har valgt å investere i Sovelia, en Lean PLM-løsning fra Symetri som gjør det mulig å dele konstruksjonsdata med hele virksomheten fra én felles kilde. Med Sovelia får BRUSH med andre ord tilgang til en enhetlig og pålitelig kilde der alle konstruksjonsdata er lett tilgjengelig for alle.

BRUSH produserer generatorer for kraftproduksjon off-grid, det vil si utenfor det vanlige strømnettet. Konstruksjonene er basert på detaljerte og strukturerte materiallister, som er integrert i bedriftens forretningssystemer. Det er viktig at artikler med lange ledetider utvikles så raskt som mulig, slik at de kan bestilles tidlig i prosessen. Deretter utarbeides og tilpasses konstruksjonstegningene etter behov.

”Den største utfordringen for oss var å finne et system som kunne erstatte vårt egenutviklede PDM-system, der vi kunne fortsette å dele konstruksjoner, BOM-lister og annen relevant data og integrere informasjonen i de ulike forretningssystemene våre. Et annet avgjørende aspekt var at brukere i hele virksomheten skulle ha sikker og pålitelig tilgang til korrekt informasjon i riktig format. Vi har et team på rundt 20 designere, som leverer data som skal kunne brukes i Europa, USA, Det fjerne Østen, Midtøsten og Australia og Asia. Det var derfor valget falt på Sovelia,” forteller Gareth Williams, IT-sjef hos BRUSH.

BRUSH har brukt Autodesk Inventor siden 2010 og Autodesk Vault Professional til håndtering av tilhørende konstruksjonsdata. Programmene har vært koblet til bedriftens forretningssystem for å sikre synkronisering av konstruksjons- og produksjonsdata. Metadata og tilhørende kvalitets- og konstruksjonsdokumentasjon ble tidligere håndtert av et eldre datahåndteringsverktøy og kunne på den måten deles på tvers av de ulike avdelingene på bedriften.

Med tiden er det kommet nye og bedre systemer på markedet, og BRUSH har forsøkt å forbedre infrastrukturen i takt med denne utviklingen. Med Sovelia får man mulighet til å distribuere data i ulike formater og dele informasjon via flere ulike forretningssystemer.

Sovelia er en Lean PLM-løsning fra Symetri, spesielt utviklet for at virksomheter enkelt skal kunne utveksle og integrere konstruksjonsdata. Programmet er svært brukervennlig takket være forhåndsdefinerte maler basert på bransjepraksis, og det utvikles stadig for å møte ulike kunders behov. Hos BRUSH er Sovelia integrert i Autodesk Vault Professional for effektiv håndtering av konstruksjonsdata fra Inventor og AutoCAD Electrical. Sovelia er imidlertid plattformuavhengig, noe som betyr at programmet kan brukes sammen med ulike konstruksjonsprogrammer og PDM-løsninger, også i alternative systemer som SolidWorks, Catia og Creo.

Kontakt

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44
Anders Mellingen,
Anders Mellingen E-postanders.mellingen@symetri.com Telefon+47 41 52 22 03