Ledig stilling i Oslo

Digital samhandlingsansvarlig i Symetri

Vi utvider vårt team for å kunne møte den økte etterspørselen etter tjenester på digital samhandling og BIM-koordinering. Vi trenger derfor en erfaren BIM-koordinator for å kunne møte denne veksten.

Digital samhandlingsansvarlig i Symetri

Din stilling

Du vil jobbe i vår byggavdeling sammen med andre BIM-koordinatorer og softwarekonsulenter som har høy kompetanse på digitale systemer og løsninger. Arbeidsoppgavene vil være å drive de digitale prosessene i oppdragene til våre kunder, bygge kompetanse internt i vår avdeling, utføre digital samhandling i små og mellomstore oppdrag for våre kunder samt skape et kompetansesenter for digital samhandling og BIM-koordinering i oppdrag som leverer disse tjenestene til våre kunder.

Hva kreves av deg

  • Minimum 5 års erfaring fra oppdrag i byggebransjen
  • Erfaring som BIM-koordinator
  • Tverrfaglig forståelse
  • At du er løsningsorientert og fleksibel
  • At du kan jobbe i et miljø med høyt tempo
  • At du kan jobbe selvstendig og har evne til å ta avgjørelser

Hva vi kan tilby

Et miljø med høy digital kompetanse og tilgang til det siste av teknologi på markedet. Du vil ha påvirkningskraft både inn mot våre egne utviklingsmiljøer og 3. parts programvare. Muligheter for å utvikle seg via deltakelse i flere oppdragstyper, organisasjoner og forum. Inkluderende og godt sosialt miljø med folk som trives i hverandres selskap.

Detaljer

Du vil jobbe ved vårt kontor i Forskningsparken, Oslo. Startdato så snart som mulig og etter nærmere avtale. Konkurransedyktige betingelser.

Søknad

Ønsker du å vite mer om stillingen, ta kontakt med pelle.haukaas@symetri.com. Send CV og søknad til samme adresse innen 31/10/21.

Om oss i Symetri

Vi i Symetri jobber for å skreddersy produktløsninger for BIM, produktdesign og livssyklushåndtering sammen med våre kunder, slik at de får utrettet mer på mindre tid.

Med omtrent 450 ansatte og 150 000 daglige brukere i Nord-Europa, kan vi tilby effektive løsninger og tilpasset veiledning innen alt fra 3D-modellering og -simulering til PLM (Product Lifecycle Management) og BIM (Building Information Modeling).

Vårt oppdrag er å utfordre mennesker til å jobbe smartere for en bedre framtid, og vi verdsetter lidenskap, teamwork, mot og viljen til å drive fram endringer over alt annet. Symetri er en del av Addnode Group som er børsnotert hos Nasdaq Stockholm.

Karriere

Relasjonsbyggende KAM

12 desember 2021

Symetri søker kommersiell og relasjonssterk KAM som har relevant erfaring med komplekse prosjektsalg til industrielle produksjonsmiljøer. Mener du som oss at skreddersøm av produktløsninger for Industriell BIM, produktdesign og livssyklushåndtering bidrar til å skape lønnsom forretning, bør du lese videre.

Lær mer