Jobbannonse

Field Marketer Norway

Vi søker en Field Marketer Norway som har lyst til å være en del av en bedrift i sterk vekst, har store ambisjoner og en sterk entreprenørånd.

Field Marketer Norway

Om stillingen

Dette er jobben for deg som motiveres av å være sentral i arbeidet med å sikre Symetris videre vekst -- gjennom å utvikle samspillet mellom salg og markedsføring. Vi søker deg som er engasjert og interessert i den digitale utviklingen i samfunnet generelt.

Arbeidsoppgaver

 • Som Field Marketer Norway vil du jobbe tett med engasjerte kolleger og spesielt med den norske salgsavdelingen og dine kolleger innen MFG-markedsføring, både nasjonalt og internasjonalt.
 • Du vil blant annet ha ansvaret for å produsere, publisere og distribuere innhold til arrangementer, kampanjer og andre salgsaktiviteter for det norske markedet.
 • Du vil være ansvarlig for å initiere webinar, oppdatere nettstedet, kampanjesider og følge opp, samt effektmåle kampanjer i digitale verktøy.
 • Du vil være sentral i å støtte salg gjennom å utvikle aktiviteter for både det digitale og det mer personlige møtet. Og ikke minst, finne nye måter å engasjere og utvikle nye og eksisterende kunderelasjoner på.
 • Du vil jobbe muntlig og skriftlig på norsk og engelsk, og har du erfaring med publisering, analyser og digitale medier er det et pluss

Kvalifikasjoner

 • Du har erfaring med å se mulighetene med å kombinere digitale verktøy, sosiale medier og det personlige møtet i et B2B-salgsmiljø.
 • Du er analytisk i din arbeidsmetodikk -- du liker å vite og ikke å tro.
 • Er flink til å håndtere tekniske tekster og har jobbet med grafisk utforming av kampanjer.
 • Har erfaring med filming eller håndtering av små filmprosjekter.
 • Har erfaring med forskjellige verktøy som Hubspot, Microsoft Dynamics, Umbraco og ON24, eller er motivert for å lære disse.
 • Du liker å få ting gjort og samtidig bidra til å videreutvikle måten å jobbe med markedsføring på.
 • Du er uredd og kommer med både gode og mindre gode ideer på hvordan en kan jobbe enda smartere og bedre.

Personlige egenskaper

 • Som person er du nysgjerrig, optimistisk, lærevillig og selvgående
 • Du er en utpreget relasjonsbygger med et positiv syn, du er rett og slett glad i å samarbeide med dine kollegaer.
 • Du liker å utfordre det etablerte og finne gode løsninger sammen med andre.

Våre verdier forteller deg hvordan vi tenker og jobber:
PASSION – COURAGE – TEAMWORK - CHANGE

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Søknadsfrist: Snarest

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Nikolai Amdahl v. FREMO på tlf. 408 61 135

Alle søknader behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver i innledende fase.

Kontaktinformasjon

Nikolai Amdahl, Researcher / Sertifsert Rekrutterer DNV, 40861135

Arbeidssted

Brøsetvegen 164e
7069 Trondheim

Søk på stillingen:Klikk her

Om oss

Symetri hjelper innovative bedrifter innenfor arkitektur, bygg og mekanisk industri med å optimere arbeidsprosesser, forenkle informasjonshåndtering og forbedre kvaliteten gjennom prosjektenes livsløp. Med ca. 450 medarbeidere og 100.000 brukere i Nord-Europa kan vi tilby effektive løsninger og tilhørende veiledning i alt fra 3D-modellering og simulering til PLM (Product Lifecycle Management) og BIM (Building Information Modelling). Vi er Europas største forhandler av Autodesk sine løsninger for tekniske IT systemer. Vi har også en bred portefølje av egenutviklet software under varemærkene Sovelia og Naviate. Symetri eies 100 % av Addnode Group, som er notert på Nasdaq Stockholm. Symetri har en sunn økonomi og omsetter for ca 1,5 mrd. SEK i året.

Karriere

Dynamics 365 developer with Dynamics NAV experience

08 juli 2021

Symetri Europe is growing and we are currently seeking to expand our IT Operation & Services Unit with a Dynamics Developer. Do you want to work in a flexible team of experts and influence long term processes and workflows? Keep reading!   

Lære mer
Karriere

Field Marketer Sverige

18 juni 2021

Har du erfarenhet av Field Marketing inom B2B som du vill fortsätta att utveckla? Motiveras du av att bidra till utveckling av affären genom samspelet mellan sälj och marknad? Hos oss erbjuds du en tjänst med fokus på digital marknadsföring, där du snabbt blir en viktig del av företaget och vår fortsatta tillväxt.

Lære mer