Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postper.ole.otterness@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44

Metodeutvikling

Metodelære handler ikke bare om å implementere metoder, men også å håndtere praksis, prosedyrer og regler som benyttes av konstruktørene i selskapet.

Hvis et team har to eller flere konstruktører, er det som regel behov for noen felles regler. Det betyr at arbeidet blir standardisert og holder samme kvalitet, slik at man ikke er avhengig av at én og samme person utfører konstruksjonen.

Metodeutvikling betyr å utvikle metodene og prosedyrene som benyttes i selskapet, og samtidig dokumentere beste praksis og regler.

Formålet med metodeutvikling er å standardisere måten å arbeide på, slik at det blir mer effektivt og gir resultater av høyere kvalitet. I tillegg blir det enklere å hyre nye medarbeidere når selskapets metoder og prosedyrer er tydelig dokumentert – da tar det kort tid å lære opp nykommere og sette dem inn i arbeidet.

For medarbeiderne som er engasjert i metodeutviklingsprosjekter, er styrket opplæring ofte en meget effektiv måte å hjelpe frem endringene på og gjøre det enklere å ta i bruk de nye arbeidsmetodene. Det kan dessuten være nødvendig å innføre ny teknologi som dekker fremtidige behov bedre enn det eksisterende programvare og verktøy gjør.

Kontakt oss hvis du vil lære mer om arbeidsmetodene dine eller om du vil rådføre deg rundt støtte til fremtidige businessbeslutninger.

La ideene dine forme fremtiden!

Per Ole Otterness,
Per Ole Otterness E-postpoo@symetri.com Telefon+47 41 55 64 54
Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44