Kontakt

Har du spørsmål? Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg så snart vi kan!

Eller ring oss

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44

Simulering, dimensjonerings- og kalkuleringstjenester

Lær deg å få fullt utnytte av simulering.

I likhet med mange andre ønsker du sikkert å kunne utnytte simuleringsprogrammet ditt fullt ut og tilpasse funksjonene etter selskapets behov.

Symetri tilbyr en rekke ulike tjenester som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av investeringen. Du kan for eksempel delta på et av våre kurs og lære deg mer om hvordan du utnytter funksjonene i simuleringsprogrammet ditt på best mulig måte. Kurstilbudet vårt omfatter alt fra grunnleggende opplæring til avanserte påbyggingskurs.

Vi tilbyr selvsagt også support og konsulenttjenester i spesifikke prosjekter, og er det noe du trenger ekstra hjelp med, er du velkommen til å foreslå tid og sted, så gjør vi det vi kan for å tilpasse oss dine ønsker.

I Symetri har vi lang og bred erfaring med å hjelpe kunder innen en rekke forskjellige bransjer, fra enkeltmannsforetak til multinasjonale konsern.

Velkommen til å kontakte oss hvis du trenger hjelp med for eksempel:

  • Rådgivning i særskilte prosjekter
  • Beregninger
  • Mentorskap
  • Støtte og rådgivning på arbeidsplassen 

Våre konsulenter er dyktige ingeniører med lang og bred erfaring fra problemløsing innen mekanisk konstruksjon. Flere av dem har over 25 års erfaring, og samlet har de kunnskap som dekker en rekke områder: fra konstruksjonsanalyse og bærekraftsimulering av luftfartsutstyr til beregninger av tunge gruvemaskiner, optimalisering av renrom i legemiddelindustrien, kjøling av forsvarskritisk utstyr og analyser av strømningsproblemer i store transformatorer. 

Kontakt oss for mer informasjon!

 

Åke Bø,
Åke Bø E-postake.bo@symetri.com Telefon+47 93 47 00 44