Kursinformasjon

Her finner du all informasjon om kursene våre

Generelt om kursene våre

Hvorfor opplæring?
Vi vet at effektiv opplæring kan bidra til å øke produktiviteten, og at investering i kompetanse er like viktig som å investere i riktig programvare.

Kursets utforming
Alle kursene er utformet etter deltakernes ønsker og behov og omfatter kurs i så vel Autodesks produkter som Symetris egne tekniske løsninger. På anleggene våre arbeider vi med det siste innen programvare og teknologi, slik at vi kan gi deltakerne de beste forutsetningene.

Om lærerne våre
Lærerne våre er teknisk dyktige og velutdannede og har selvsagt både lang og bred erfaring. 94 % av våre kursdeltakere er svært fornøyd med kurslæreren.

Finn frem til kurset
Adresse og kart til de ulike kurskontorene finner du her.

Kurs

Oppsatte kurs
Våre oppsatte kurs har faste kursplaner og er beregnet for tre til seks deltakere, slik at vi kan tilby tilstrekkelig tid og best mulig hjelp. Hver deltaker har en egen arbeidsstasjon med de siste programversjonene installert. Teori blandes med øvelser for best mulig læring. Du finner alle våre oppsatte kurs her.

Opplæring på arbeidsplassen
Vi kan også tilby opplæring direkte på arbeidsplassen, for å sikre minst mulig avbrudd i produksjonen og holde kostnadene nede.

Bedriftstilpassede kurs
Ofte kan et skreddersydd kurs være det mest effektive for bedriften din. Dere kan enten være en gruppe som kommer til oss, eller vi kan komme ut til dere. Kursinnholdet tilpasses etter bedriftens ønsker og spesifiseres ved bestilling av kurset. Deltakerne vil oppleve at kurset virkelig er tilpasset behovene deres, og de kan selv være med på å utforme innholdet og ta opp problemstillinger i forkant. Kombiner gjerne innholdet i flere kurs. Kontakt oss med deres ønsker.

vilkår

Påmelding og betaling
Du melder deg på de oppsatte kursene våre ved hjelp av skjemaet i kurskalenderen. Der finner du også pris inkludert kursmateriell, lunsj og kaffe. Alle priser er uten moms. Kort tid etter påmelding vil du motta en bekreftelse på e-post om at påmeldingen er mottatt. Vi kommer tilbake til deg med endelig bekreftelse rundt to til tre uker før kursstart. Hvis du har noen spesielle ønsker i forbindelse med maten, ber vi deg ta kontakt i god tid før kursstart. 
Det kan bli behov for å avlyse kurs på grunn av for få påmeldte eller andre forhold som er utenfor vår kontroll. Symetri er ikke erstatningspliktig når det gjelder kostnader for flybilletter, hotell eller lignende i de tilfeller hvor kurs må avlyses.

Avbestilling
Du kan avbestille kursplassen uten kostnad frem til tre uker før kursstart, deretter må det betales halv avgift. Hvis du avbestiller kursplassen fem eller færre arbeidsdager før kursstart, debiteres hele kursavgiften, men til gjengjeld får du 50 % rabatt dersom du ved avbestilling bestiller et nytt, tilsvarende kurs. Det er mulig å overføre kursplassen din, men gi i så fall beskjed om dette før kursstart.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om kursene eller veiledning rundt valg av kurs.