Rådgivende ingeniører

Skap mer bærekraftige konstruksjoner med BIM og Lean Engineering

Optimer virksomheten med BIM og Lean Engineering

Som følge av urbanisering og miljøkrav kommer vi de neste ti årene sannsynligvis til å oppleve flere endringer i byggebransjen enn tidligere generasjoner har gjort i hele sin levetid. Hvordan håndterer man da ulike muligheter og utfordringer på best mulig måte, slik at man kan dra nytte av dem i virksomheten? Lean Engineering og BIM for byggebransjen er en pågående utviklingsprosess som skal optimalisere og forbedre designkvaliteten og redusere ledetidene gjennom de ulike fasene av prosjektet. Et viktig skritt i denne prosessen er å automatisere byggeprosessen. Symetris løsning for Lean i byggebransjen har fokus på nettopp disse områdene, og hjelper deg å snu utfordringer til muligheter.

Nedenfor har vi samlet alle våre produkter, tjenester, kurs og konsulenttjenester. Du er velkommen til å utforske!  

Fordelene med BIM og Lean Engineering

Optimalisere og forbedre

... designkvaliteten.

Redusere ledetidene

... gjennom de ulike fasene av prosjektet. 

Effektiviser

... og forbedre samarbeidet.

Engasjer kunden

… tidlig i prosessen.

Vi tilbyr BIM for rådgivende ingeniører

Hos Symetri tilbyr vi kundene support og konsulenttjenester innenfor bygningskonstruksjon, 3D-design og BIM. Vi tilbyr skreddersydde BIM-løsninger for tekniske konsulenter innen forskjellige fagområder. Symetris tekniske team fungerer også som samarbeidspartner for flere ulike bedrifter i bransjen og deltar i en rekke viktige prosjekter. Vi kan bli din samarbeidspartner i alt fra mindre husprosjekter til større, avanserte bygningskonstruksjoner. Gjennom årene har vi hjulpet mange kunder med å skape funksjonelle og estetisk tiltalende bygninger og miljøer. Vi har god kunnskap om bygningskonstruksjon og kan presentere ideer for kundene etter hvert som bygningene tar form, noe som kan hjelpe dem å forutse hvordan det ferdige resultatet kommer til å bli. 

Fredager, ca. én gang i måneden klokken 12, har vi BIM-timen. Dette er korte webinarer hvor vi presenterer nyheter, beste praksis, samt tips og triks i programmer som Revit, Civil 3D, Lumion, Solibri og Pinnacle. Sett av tid til BIM-timen, gjerne sammen med dine kollegaer.

Tilleggsapplikasjoner til Revit

Vi har valgt å jobbe med bransjeledende programvare fra Autodesk, som  Revit, Navisworks og BIM360. I nært samarbeid med kundene våre har vi utviklet en egen programvare. Naviate er vår helt egen produktportefølje og består av tilleggsapplikasjoner til Revit. Løsningene er spesielt utviklet for å spare tid, forbedre kvaliteten og effektivisere arbeidet i prosjektene du jobber med.

Erfarne BIM-konsulenter

Med kundetilpassede løsninger og mangeårig bransjeerfaring kan vi hjelpe bedriften din med å levere innovative byggeprosjekter. BIM-konsulentene våre samarbeider tett med dere og bistår gjerne dersom dere opplever problemer og utfordringer. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å dra nytte av vår lange erfaring.

BIM for elektroingeniører

Når du kombinerer Revit og Naviate Electrical, kan du samarbeide mer effektivt og optimere arbeidet i et BIM-miljø. Naviate Electrical har integrerte bransjestandarder for elektroingeniører og støtter den overordnede visjonen for samhandling i BIM. Dette gjelder også hvordan funksjoner og symboler i modulen kommuniserer og samhandler med andre Naviate moduler og disipliner i et prosjekt

Kundereferanser

Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet i Sverige, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Les mer

SWECO Norway saves time with Naviate Structure

When planning the expansion of a sewage system, in Flesland, Flesland, the company SWECO in Bergen, Norway, experienced how investing in a tool for automation of working routines can results in ROI in several of their BIM projects.

Les mer

Naviate streamlines our BIM projects

When a train passes a train station at 250 kilometres per hour, the air pressure on the waiting passengers is likely to be unpleasant. However, at the new Holmestrand train station outside Oslo, this will not be the case.

Les mer

Siste nyheter

Les flere blogg-poster og abonner på bloggen vår her
Les flere nyheter her.

Finn kurs

Revit MEP Electrical VK - Family Making

Dette kurset er utviklet for deg som ønsker å tilegne deg kunnskap i å modellere familier i Revit. Du lærer deg de viktigste metodene for å bygge egne objekter fra bunnen av. Her anbefaler vi at du er godt kjent med og har erfaring med Revit® på forh ...

Les mer
Finn kurs

Revit MEP HVAC VK - Family Making

Dette kurset er utviklet for deg som ønsker å tilegne deg kunnskap i å modellere familier i Revit. Du lærer deg de viktigste metodene for å bygge egne objekter fra bunnen av. Her anbefaler vi at du er godt kjent med og har erfaring med Revit på forhå ...

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gratis tips og triks, e-bøker, invitasjoner til webinarer og arrangementer. 

Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte:

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Director AEC Norway