Revit for elektroingeniører

Revit er veien videre for elektroingeniører

I stadig flere prosjekter er prosjektmedlemmene pålagt å samarbeide i en felles BIM-modell, en modell som ofte er basert på Revit. Av den grunn har derfor BIM, og dermed Revit, blitt en stadig viktigere komponent for elektroingeniører.

Fordeler med å jobbe med Revit

  • Økt konkurransekraft når du har kompetanse til å jobbe i Revit og dermed kan delta i flere prosjekter som krever det verktøyet.
  • Når alle i et prosjekt bruker BIM, forenkles koordineringen, det blir enklere å gjøre endringer og store prosjekter kan styres mer effektivt.
  • En mer transparent prosess i BIM bidrar til økt sikkerhet og redusere antall feilkilder.
  • Automatiske oppdateringer gjør at den enkelte prosjektdeltaker slipper å gå gjennom flere ulike dokumenter. Det gir en følelse av trygghet – du vet at du alltid har tilgang til riktig informasjon.

Symetri hjelper med en løsning som passer din virksomhet

Økt krav om å jobbe i Revit stiller nye krav til den enkelte elektroingeniør. Dels for å ha tilgang til Revit, dels for å ha tilstrekkelig kompetanse til å jobbe i verktøyet. Hos Symetri hjelper vi kundene våre med en totalløsning med programvare, support og opplæring.

Programvare

Vi hjelper til med å velge den programvaren som passer best til kundens behov og vi sørger for at produktet implementeres i bedriften.

Support

Vi er med ved oppstart av prosjektet og ved behov også underveis i prosjektet. Kunden får tilgang til support og direkte kontakt til våre konsulenter.

Opplæring

Vi sikrer at kunden vet hvordan den nye programvaren skal brukes og vi er med på å videreutvikle deres kompetanse. Når en kunde går på kurs hos oss er det viktig at kunden forstår helheten for å kunne begynne og bruke programmet. På den måten kommer de raskt inn i programvaren. Etter avsluttet kurs får kursdeltaker 14 dagers gratis support. 

 

Alltid oppdatert med Naviate Electrical

Vår Naviate Electrical programvare er integrert med Revit. Det betyr at alle modellene holdes oppdatert fortløpende, uten at du trenger å eksportere og importere informasjon. Naviate Electrical er utviklet for å hjelpe deg med planlegging i det nordiske markedet og inneholder objekter og symboler som er tilpasset lokale standarder.

Kurs innen elektro

Opplæring for Rådgivende Ingeniører innen elektro (RIE) 
Finn kurs

Revit MEP HVAC med Naviate Grunnkurs

Kurset Revit MEP HVAC med Naviate Grunnkurs gir deg grunnleggende kunnskap i Revit med grensesnitt og arbeidsmetodikk for å modellere tekniske systemer, snitt og oppriss, samt generere tegninger og lister. Det fokuseres på design av tekniske systemer ...

Les mer
Finn kurs

Revit MEP Electrical med Naviate Grunnkurs

Kurset gir grunnleggende kunnskaper om Revit med fokus på design, beregning og dokumentasjon av elektroinstallasjoner. Vi går gjennom grensesnitt med menyer og verktøy samt metodikken for å skape og håndtere et Revit-prosjekt, konstruere elektroinsta ...

Les mer
Finn kurs

Revit MEP Electrical VK - Family Making

Dette kurset er utviklet for deg som ønsker å tilegne deg kunnskap i å modellere familier i Revit. Du lærer deg de viktigste metodene for å bygge egne objekter fra bunnen av. Her anbefaler vi at du er godt kjent med og har erfaring med Revit® på forh ...

Les mer

Les om andre strømkunder som bruker Revit

Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet i Sverige, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Les mer
Paal Edgar Haave

Paal Edgar Haave

Norway Salgsansvarlig bygg og infrastruktur

Jeg vil gjerne bli kontaktet for mer informasjon

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.