Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet i Sverige, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Forenkler hverdagen

Rowinda bruker nå alltid Revit når prosjektet har de rette forutsetningene for å benytte verktøyet. Å flytte til Revit har gjort deres daglige arbeid enklere.

Fordelen er at du ser kabelvegger og installasjoner på en enklere måte når du kan se nøyaktig hvordan huset er bygget. Du merker om du kan trekke en kabelstige et spesielt stykke eller ikke. I dag er det så mange tekniske installasjoner i bygninger at det er helt avgjørende å gjøre en faktasjekk for å unngå disse kollisjonene som koster mye penger i produksjon.
Andreas Jänchen, Oppdragsleder i Rowida AB

 

Revit er fremtiden

I tillegg til Revit bruker Rowida Naviate Electrical, for å automatisere tegningshånderting og elprosjektering. Revit er fremtiden, forteller teamet i Rowida.

Hvis jeg skal oppsummere: Det er morsommere! Du ser huset, og du trenger ikke sitte med en 2D-tegning og se hvordan det ser ut. Du ser bjelkene, du ser problemene.
Christoffer Björnlund, Daglig leder i Rowida AB

Dersom du ønsker å lære mer om Revit og hvordan din organisasjon kan komme i gang, eller å få større utbytte av verktøyet, er det bare å ta kontakt med oss i Symetri.

Paal Edgar Haave

Paal Edgar Haave

Norway Salgsansvarlig bygg og infrastruktur

BLI KONTAKTET AV OSS

Ved å fylle ut dette skjemaet, vil en av våre kolleger kontakte deg så snart som mulig.

Relaterte kundereferanser