Bygg og infrastruktur

Skreddersydde BIM-løsninger for byggebransjen og infrastruktursektoren

Bevar konkurranseevnen med en BIM-løsning fra Symetri

Samfunnet står overfor en av de største utfordringene noensinne: behovet for å bygge mer, samtidig som vi må redusere karbonavtrykket for å forbedre miljøet. For å ligge ett steg foran konkurrentene må ledende aktører i byggebransjen og infrastruktursektoren stadig søke nye måter å øke effektiviteten på, redusere ressursforbruket og forbedre kvaliteten på arbeidet de utfører. Alt dette er mulig med riktig BIM-løsning fra Symetri.

Her har vi samlet de områdene hvor vi kan hjelpe deg. Du er velkommen til å utforske!

Siste nytt innen bygg & infrastruktur

Les flere bloggposter og abonner på bloggen vår her.
Les flere nyheter her.

Nyheter

Oppgradering av Bluebeam lisenser

Bluebeam gjør endringer i lisensieringsmodellen, og det er derfor viktig at du oppgraderer lisensene dine. Du må overføre eksisterende Bluebeam-lisenser med aktivt vedlikehold til de nye abonnementsplanene selv. Hvis du ikke har aktiv Maintenance, ka ...

Les mer

Med en BIM-løsning fra Symetri kan du:

Skape, visualisere og simulere

.... i én felles modell eller i flere modeller.

Legge til informasjon

.... i modellen etter hvert som arbeidet skrider frem, gjennom hele modellens livssyklus.

Øke effektiviteten

.... og redusere ledetidene.

Utføre analyser

.... allerede tidlig i prosjektet, med bedre beslutningsgrunnlag som resultat.

Lagre modelldata

.... for fremtidig bruk.

Formidle prosjektdataene dine

.... og modelldata.

Holde orden

.... på prosjektene dine og få bedre oversikt over dem.

Håndtere logistikken

.... med økt effektivitet.

Suverene BIM-løsninger

BIM er en intelligent, modellbasert prosess, som hjelper brukeren å skape og håndtere byggeprosjekter raskere, mer kostnadseffektivt og med mindre miljøpåvirkning. Med suverene BIM-løsninger kan alle parter i prosjektet få tilgang til og jobbe med samme oppdaterte data, helt fra første skisse til prosjektet avsluttes. De siste årene er arkitekter og ingeniører blitt stadig bedre på å utnytte mulighetene med BIM. Etter hvert som stadig flere entreprenører, eiendomseiere og eiendomsforvaltere henger seg på trenden og begynner å bruke BIM i prosessene sine, øker også mulighetene for å optimere arbeidet i alle prosjektfaser av en bygnings livssyklus. Gjennom samarbeidet med Symetri har bedrifter fra ulike deler av bransjen fått hjelp til å effektivisere arbeidsforløp, forenkle samarbeid og få bedre beslutningsgrunnlag tidligere i prosessen.

Tilleggsapplikasjoner til Revit og Civil 3D

Vi har valgt å jobbe med bransjeledende programvare fra Autodesk. I nært samarbeid med kundene våre har vi utviklet en egen programvare. Naviate er vår helt egen produktportefølje og består av tilleggsapplikasjoner til Revit og Civil 3D. Løsningene er spesielt utviklet for å spare tid, forbedre kvaliteten og effektivisere arbeidet i prosjektene du jobber med. Ved å tilby riktig BIM-løsning og mangeårig bransjeerfaring kan vi hjelpe bedriften din å levere innovative bygningskonstruksjoner.

BIM-konsulenter til disposisjon

Vi kan hjelpe deg å utarbeide, forbedre og formidle designforslag og BIM-modeller, og vise hvor mye av arbeidet som kan automatiseres. Symetris løsninger og tjenester tilpasses alltid etter kundens behov og virksomhet. BIM-konsulentene våre samarbeider tett med dere og bistår gjerne dersom dere opplever problemer og utfordringer. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å dra nytte av vår lange erfaring.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta gratis tips og triks, e-bøker, invitasjoner til webinarer og arrangementer. 

Kundereferanser

Revit er det åpenbare valget for Rowida for elprosjektering

Rowida tilbyr konsulentvirksomhet på el- og teleområdet i Sverige, og jobber med elektroprosjektering og strømberegninger. De tegner alt fra spesialtilpassede villaer, leilighetsbygg, hoteller og kontorbygg. I 2013 bestemte de seg for å gå over til Revit i forbindelse med oppstarten av et prosjekt som var godt egnet til å prøve det nye verktøyet.

Les mer

Case AFRY: CAD-lisensadministrasjon hos et globalt ingeniørfirma

Vi hadde gleden av å snakke med Martin Quist, CAD-sjef Corporate IT i AFRY (ÅF & Pöyry). I videoen deler han hva slags utfordringer de har overvunnet og hvordan de administrerer programvaren som 8500-9000 hyppige brukere globalt trenger tilgang til.

Les mer

The City of Helsinki - Pioneers introducing BIM

When designing professional kitchens for the 650 professional and public kitchens in Helsinki, there was no doubt in the minds of the architects Seppo Kupari, the designer and Mikko Soininvaara, the BIM Manager from the city of Helsinki’s Public Works Department, that they had to make the transition from 2D to 3D and BIM.

Les mer

Ripellino ensures growth with BIM

When the architectural firm Alessandro Ripellino decided to take the step to BIM planning, in order to meet changing purchaser requirements, it was important to have a user-friendly platform and to be able to deliver high-quality projects in a short time.

Les mer

The Natural Design Company - Revit in construction and renovation projects

Architect Jaakko Pöytäniemi talks about the reasons of using Revit for construction and renovation projects, and the importance of the trainings to have up-to-date knowhow among the architects and designers.

Les mer

Kontakt oss for mer informasjon

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC