Opplæring

Onlinekurs

Det skal være enkelt å utvikle kompetanse. Derfor tilbyr vi onlinekurs, der du og andre deltakere enkelt kan delta hjemmefra eller fra kontoret. 

Fordeler

Interaktive kurs med kursleder

Våre kursledere holder kurset i et virtuelt klasserom med mulighet for skjermdeling, spørsmål og diskusjoner

Praktisk læring

Kursene holdes av kursledere, akkurat som i et fysisk klasserom. Vi vet at man lærer best ved å prøve selv, og ikke ved å bare lytte og se. Derfor inneholder onlinekursene praktiske øvelser som du kan jobbe med under hele kurset.

Individuell fokus

Du kan få personlige tips av kurslederen, akkurat som i et vanlig klasserom.

Få deltakere

Vi har satt en begrensning på seks deltakere per kurs, men gjennomsnittet for kursene våre er fire deltakere.

Fleksibelt kursformat, oppdelt i moduler

Når du tar et onlinekurs, er det oppdelt i ulike moduler eller over flere dager, slik at det blir lettere å tilegne seg kunnskapen.

Hvorfor velge et onlinekurs?

Symetris onlinekurs med kursleder er det nærmeste du kommer et fysisk kurs, med den fordelen at du kan delta hjemmefra eller fra kontoret.

Kurset holdes på samme måte som et heldagskurs, men siden vi vet at det kan være slitsomt å stirre på den samme skjermen en hel dag, vil kurset deles opp i kortere økter eller individuelle moduler. Det vil holdes en kort pause hver time og en lengre lunsjpause, slik at det blir lettere å konsentrere seg og tilegne seg kunnskap.

Kursene holdes av kursledere, akkurat som i et fysisk klasserom. 

Om kurslederne våre

Kurslederne våre er godt utdannet, har bred teknisk kompetanse og mange års erfaring. Rundt 94 % av kursdeltakerne oppgir at de er svært fornøyde med kurslederne.

Bedriftstilpassede onlinekurs

Har dere behov for et skreddersydd kursinnhold, eller ønsker dere et kurs som ikke finnes i kursutvalget vårt? Les mer om våre skreddersydde kursalternativer eller send en forespørsel her:

Markerte kurs

Finn kurs

Autodesk Inventor Nastran Nonlinear Analysis

This course will introduce you to nonlinear and impact analysis within Inventor Nastran. The course will cover workflows based on best practices to help you, set up and analyse results with confidence. The course will go through various examples to i ...

Les mer
Finn kurs

Civil 3D Terrängmodellering - Online

På denna endags webbkurs kommer du lära dig om punkter och terrängmodeller i Civil 3D, och även hur Naviate samarbetar med Civil 3D och kan hantera t.ex. volymberäkning. Kursen är en introduktionskurs till Civil 3D och passar bra om du aldrig har anv ...

Les mer
Finn kurs

AutoCAD Grunnkurs (1)

AutoCAD er verdens mest brukte program innen CAD/DAK. Dette kurset vil gi deg en god introduksjon til data-assistert konstruksjon. Kurset gir en grunnleggende innføring i bruk av AutoCAD til å lage 2D tegninger for teknisk dokumentasjon

Les mer

Kontakt oss for mer informasjon