Lag imponerende renderinger på sekunder med Enscape

Lag imponerende renderinger på sekunder med Enscape

Enscape, renderingsplugin for Revit og andre 3D CAD programvare er nå en del av Symetri porteføljen. Med dette raske verktøyet kan du lage realistiske renderinger på null tid. Enscape oppretter en live link fra BIM til en virtuell gjennomgang, og alle endringer du gjør i din CAD-applikasjon, vises direkte i Enscape. Programvaren fungerer med Revit, SketchUp, Rhino, Archicad og Vectorworks.

Det er enkelt å dele ferdige 3D renderinger for samhandling og presentasjon. Du kan dele visualiseringer med designere, kunder og andre parter uten å måtte laste ned separat programvare. Du kan også se på designet ditt med VR headsets som for eksempel Oculus Rift S eller HTC Vive Pro.

Du kan lese mer om Enscape her

Kontakt oss for et introduksjonstilbud, gjelder frem til 22. september 2022. 

Kontakt oss

Nyheter

Oppgradering av Bluebeam lisenser

25 mai 2023

Bluebeam gjør endringer i lisensieringsmodellen, og det er derfor viktig at du oppgraderer lisensene dine. Du må overføre eksisterende Bluebeam-lisenser med aktivt vedlikehold til de nye abonnementsplanene selv. Hvis du ikke har aktivt Maintenance, kan du bytte dine "gamle" lisenser uten aktiv Maintenance til de nye Subscriptionplanene frem til 28/6, og få 50% rabatt det første året.

Lær mer