KARRIERE I SYMETRI

Vil du også utgjøre en forskjell?

Vi er stadig på jakt etter nye, dedikerte medarbeidere som kan bidra til å styrke Symetri-teamet. Les videre hvis du ønsker å vite mer om oss og se våre ledige stillinger.

Hvorfor Symetri?

Som en pålitelig samabreidspartner for våre kunder, jobber vi kontinuerlig for å utfordre mennesker til å jobbe smartere og finne de beste måtene å utføre jobben sin på. Vårt mål er å hjelpe kundene våre med å styrke konkurranseevnen deres gjennom vår ekspertise, ledende teknologi og tjenesteutvalget vårt.

Vi er en internasjonal, multikulturell bedrift med mange ulike team, prosjekter og personligheter spredd utover Nord-Europa. Vi jobber for å opprettholde et fleksibelt og dynamisk arbeidsmiljø, hvor medarbeiderne har rom for å vokse og utvikle seg.

Vi vet at virksomheten vår krever nye perspektiv og ideer for å bevare konkurransedyktigheten, og vi er derfor stadig på jakt etter engasjerte kolleger. Ledige stillinger finner du litt lenger ned på siden, men åpne søknader tas også varmt imot!

Ledige stillinger

Karriere

Field Marketer Sverige

Har du erfarenhet av Field Marketing inom B2B som du vill fortsätta att utveckla? Motiveras du av att bidra till utveckling av affären genom samspelet mellan sälj och marknad? Hos oss erbjuds du en tjänst med fokus på digital marknadsföring, där du s ...

Les mer
Karriere

Field Marketer Sverige

Har du erfarenhet av Field Marketing inom B2B som du vill fortsätta att utveckla? Motiveras du av att bidra till utveckling av affären genom samspelet mellan sälj och marknad? Hos oss erbjuds du en tjänst med fokus på digital marknadsföring, där du s ...

Les mer
Karriere

Vass KAM inom lösningsförsäljning

Vi förstärker nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av B2B lösningsförsäljning. Har du kanske arbetat som konsultchef eller account manager inom mjukvarubranschen kan detta vara din nästa utmaning. Söker du en tjänst där du kan utvecklas ...

Les mer
Karriere

Ambitiös säljare till vårt industriteam

Vi förstärker nu vår organisation inom industrisegmentet och söker en kollega med passion för försäljning. Du kommer arbeta med att vidareutveckla vår kundbas i hela Sverige i en självständig och flexibel roll. Har du erfarenhet av lösningsförsäljnin ...

Les mer
Karriere

Finsktalande Account Manager till Symetri!

Funderar du på nästa steg i karriären? Nu rekryterar vi en finsktalande Account Manager där du får vara med och forma ett nytt team i Göteborg. Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en konsulterande kundnära roll på en arbetsplats som pr ...

Les mer

Våre verdier

Lidenskap

Lidenskap

Vi er stolte av det vi gjør og har troen på at vi kan være med på å utgjøre en forskjell. Vi streber alltid etter å gjøre det lille ekstra, og ikke minst å ha det gøy sammen på jobb!

Teamwork

Teamwork

Vi er åpne og støtter hverandre, gleder oss over teamets suksess, tar ansvar og behandler alle med respekt og ærlighet.

Mot

Mot

Vi har mot til å utgjøre en forskjell, er innovative, innitiativrike og våger å handle. Vi er modige, men aldri dumdristige og tenker nøye gjennom risiko.

Forandring

Forandring

Vi tar imot endringer med et smil, har et åpent sinn og er fleksible. Når vi oppdager et problem handler vi raskt og sørger for at endringen håndteres på en god måte.

Vårt løfte til deg

Det er helt avgjørende for oss at våre ansatte opplever at de har et balansert liv, muligheten til å jobbe kreativt og ikke minst å utvikle seg. Som din arbeidsgiver jobber vi alltid for å tilby deg et arbeidsmiljø som passer dine interesser og behov.

Helse og velferd

Vi jobber aktivt for at våre medarbeidere skal oppleve at de har et sosialt, fysisk og psykisk godt arbeidsliv.

Transparens

Gjensidig tillit er alfa og omega. Vi streber alltid etter en åpen kommunikasjon med våre ansatte.

Delt glede er dobbel glede

Vi deler våre suksesser og gleder oss over hverandres fremgang.

Fleksibilitet

Mennesker utvikler seg, og det skal også du kunne gjøre i jobben din. Vi tilbyr et fleksibelt arbeidsmiljø, med fleksible ferier og arbeidstider, alt etter hvilken stilling du har. 

Utvikling

Vi oppmuntrer alltid til kompetanseutvikling, og jobber for at våre ansatte har et arbeidsmiljø hvor de kan utvikle seg både profesjonelt og på et personlig plan.

Vår ledestjerne

Vi utfordrer både hverandre og kundene våre til å jobbe smartere for en bedre fremtid.

Arbeidet vi gjør

Lær mer om arbeidet vi gjør i våre kundereferanser.

Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Les mer

Case AFRY: CAD-lisensadministrasjon hos et globalt ingeniørfirma

Vi hadde gleden av å snakke med Martin Quist, CAD-sjef Corporate IT i AFRY (ÅF & Pöyry). I videoen deler han hva slags utfordringer de har overvunnet og hvordan de administrerer programvaren som 8500-9000 hyppige brukere globalt trenger tilgang til.

Les mer

The City of Helsinki - Pioneers introducing BIM

When designing professional kitchens for the 650 professional and public kitchens in Helsinki, there was no doubt in the minds of the architects Seppo Kupari, the designer and Mikko Soininvaara, the BIM Manager from the city of Helsinki’s Public Works Department, that they had to make the transition from 2D to 3D and BIM.

Les mer

Ripellino ensures growth with BIM

When the architectural firm Alessandro Ripellino decided to take the step to BIM planning, in order to meet changing purchaser requirements, it was important to have a user-friendly platform and to be able to deliver high-quality projects in a short time.

Les mer

Visedo Oy investerer i Sovelia PLM for å sikre effektiv datahåndtering og høy kvalitet

Med Sovelia PLM sikrer Visedo at de kan håndtere produktinformasjon på en effektiv måte, og at tilhørende dokumentasjon holder høy kvalitet. I tillegg får de tilgang til en fremtidssikret PLM-løsning i en bransje som preges av rask vekst.

Les mer

Sovelia brukes på globalt nivå hos Valmet

Valmet er en ledende, global utvikler og leverandør av tjenester og teknologier for papirmasse-, papir- og energiindustrien.

Les mer

Transtech holder produksjonen i gang med løsninger fra Symetri

Å kunne håndtere informasjon på en effektiv måte er helt avgjørende ved avanserte produksjonsprosesser. Transtech bruker Autodesk Inventor som konstruksjonsverktøy og har implementert Sovelia og Autodesk Vault for å forenkle håndteringen av produktinformasjon.

Les mer

The Natural Design Company - Revit in construction and renovation projects

Architect Jaakko Pöytäniemi talks about the reasons of using Revit for construction and renovation projects, and the importance of the trainings to have up-to-date knowhow among the architects and designers.

Les mer

BIM in urban planning

In the video, Juha Karppinen from the City of Kuopio tells about the ways of using Building Information Modelling, and the benefits of BIM in urban planning.

Les mer

Møt våre ansatte

Møt våre ansatte og lær mer om jobben deres i Symetri.

Nyheter

Dare to try new things - Tomas Lindgren

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. We recently finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone ...

Les mer

Kontakt oss

Lars Vrennhage

Lars Vrennhage

Human Resources