BIM rådgivning

Oppnå suksess – få hjelp fra en erfaren BIM-rådgiver

BIM-tjenestene våre hjelper deg å arbeide smartere

En uavhengig BIM-ekspert kan allerede tidlig i prosjektet hjelpe til med å vurdere langsiktige forretningsmål og definere hvordan man best bruker BIM. Dette kan føre til lavere kostnader, økt driftseffektivitet og bedre forretningsresultat. BIM-ekspertene våre samarbeider tett med kundene våre. Vi er representert lokalt på mange steder rundt om i Norden og Storbritannia, men vi arbeider også globalt for å holde oss oppdaterte om nye bransjetrender. Konsulenttjenestene våre utformes ut ifra kundenes behov og vi arbeider stadig for å kunne tilby innovative løsninger som dekker både eksisterende og fremtidige kunde- og bransjekrav.

I Symetri tilbyr vi to ulike tjenester for BIM-rådgivning. Klikk under for å lese mer.   

Fordelene med BIM-rådgivning

Hjelper deg å arbeide smartere.

Forenkler arbeidet.

Skaper utviklingsmuligheter.

Forstå kompleksiteten i BIM.

BIM-tjenestene våre hjelper deg å arbeide smartere

Symetri har et bredt utvalg av BIM-løsninger og konsulenttjenester som hjelper deg og bedriften din å komme i gang med BIM. Vi forteller gjerne mer om hvordan BIM forenkler arbeidet og skaper utviklingsmuligheter for nettopp bedriften din, og hvordan dere best kommer i gang med BIM ved å kartlegge hvor i BIM-prosessen dere befinner dere, og hva som må utvikles. Hos Symetri har vi lang erfaring fra rådgivning og implementering av BIM og vi har hjulpet mange kunder i byggebransjen med å løse BIM-utfordringene de har stått ovenfor. Sjansene er gode for at vi også kan hjelpe deg og din bedrift.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Building & Infrastructure

Send oss en beskjed

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Privacy Policy.