BIM rådgivning

Oppnå suksess – få hjelp fra en erfaren BIM-rådgiver

BIM-tjenestene våre hjelper deg å arbeide smartere

En uavhengig BIM-ekspert kan allerede tidlig i prosjektet hjelpe til med å vurdere langsiktige forretningsmål og definere hvordan man best bruker BIM. Dette kan føre til lavere kostnader, økt driftseffektivitet og bedre forretningsresultat. BIM-ekspertene våre samarbeider tett med kundene våre. Vi er representert lokalt på mange steder rundt om i Norden og Storbritannia, men vi arbeider også globalt for å holde oss oppdaterte om nye bransjetrender. Konsulenttjenestene våre utformes ut ifra kundenes behov og vi arbeider stadig for å kunne tilby innovative løsninger som dekker både eksisterende og fremtidige kunde- og bransjekrav.

I Symetri tilbyr vi to ulike tjenester for BIM-rådgivning. Klikk under for å lese mer.   

Fordelene med BIM-rådgivning

Hjelper deg å arbeide smartere.

Forenkler arbeidet.

Skaper utviklingsmuligheter.

Forstå kompleksiteten i BIM.

BIM-tjenestene våre hjelper deg å arbeide smartere

Symetri har et bredt utvalg av BIM-løsninger og konsulenttjenester som hjelper deg og bedriften din å komme i gang med BIM. Vi forteller gjerne mer om hvordan BIM forenkler arbeidet og skaper utviklingsmuligheter for nettopp bedriften din, og hvordan dere best kommer i gang med BIM ved å kartlegge hvor i BIM-prosessen dere befinner dere, og hva som må utvikles. Hos Symetri har vi lang erfaring fra rådgivning og implementering av BIM og vi har hjulpet mange kunder i byggebransjen med å løse BIM-utfordringene de har stått ovenfor. Sjansene er gode for at vi også kan hjelpe deg og din bedrift.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC

Send oss en beskjed

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.