Software deployment

Integrer, konfigurer og vedlikehold bedriftens CAD-programmer med hjelp fra Symetri

Håndter installasjon, vedlikehold og konfigurasjon av bedriftens CAD-programmer og eventuelle tilpassede tredjepartsapplikasjoner.

Testede og omkonfigurerte strukturer bidrar til et mer stabilt og kostnadseffektivt IT-miljø. For de fleste av Symetris kunder er CAD-basert programvare et viktig verktøy i den daglige virksomheten, i likhet med effektiv håndtering av installasjoner, opplæring og support.

Vi har utviklet en programløsning for håndtering av CAD-programmer, som gir brukeren tilgang til en komplett installasjon, inkludert konfigurasjoner og lisensguider. Vi tilbyr forhåndskonfigurerte pakker som inneholder et grafisk grensesnitt, tillater uovervåket/stille installasjon og er kompatible med SCCM.

Spending time on the initial installation and carefully configuring and testing before rolling out a large number of identical installations saves a lot of time. But the great benefit is that support becomes so much easier. We also made a significant cost saving in the area.
Martin Quist, CAD Manager at ÅF

CQi hjelper dere å installere og håndtere CAD-konfigurasjoner effektivt

CQi er et effektivt og pålitelig konsept som gir tilgang til verktøy for automatisering av daglig drift og vedlikehold av CAD-systemer. Konfigurasjonene bygger alltid på individuelle tilpasninger i henhold til bedriftens og den enkelte CAD-brukerens behov.

Bedriftens CAD-miljø standardiseres, med mer pålitelige arbeidsprosesser som resultat. Et CAD-program kan raskt og enkelt installeres på en ny datamaskin, og det er naturligvis rom for individuelle tilpasninger.

Ved å investere i Symetris programløsning for håndtering av CAD-programmer, forenkles arbeidet samtidig som dere får bedre kontroll over installasjoner og hvilke regler som gjelder.

Related product

CQ Favicon RGB POS

CQi

Install and manage your CAD configurations efficiently.

Learn more

Contact

Per Ole Otterness
Per Ole Otterness
Building & Infrastructure