Software deployment

Integrer, konfigurer og vedlikehold bedriftens CAD-programmer med hjelp fra Symetri

Håndter installasjon, vedlikehold og konfigurasjon av bedriftens CAD-programmer og eventuelle tilpassede tredjepartsapplikasjoner.

Testede og omkonfigurerte strukturer bidrar til et mer stabilt og kostnadseffektivt IT-miljø. For de fleste av Symetris kunder er CAD-basert programvare et viktig verktøy i den daglige virksomheten, i likhet med effektiv håndtering av installasjoner, opplæring og support.

Vi har utviklet en programløsning for håndtering av CAD-programmer, som gir brukeren tilgang til en komplett installasjon, inkludert konfigurasjoner og lisensguider. Vi tilbyr forhåndskonfigurerte pakker som inneholder et grafisk grensesnitt, tillater uovervåket/stille installasjon og er kompatible med SCCM.

Spending time on the initial installation and carefully configuring and testing before rolling out a large number of identical installations saves a lot of time. But the great benefit is that support becomes so much easier. We also made a significant cost saving in the area.
Martin Quist, CAD Manager at ÅF

CQi hjelper dere å installere og håndtere CAD-konfigurasjoner effektivt

CQi er et effektivt og pålitelig konsept som gir tilgang til verktøy for automatisering av daglig drift og vedlikehold av CAD-systemer. Konfigurasjonene bygger alltid på individuelle tilpasninger i henhold til bedriftens og den enkelte CAD-brukerens behov.

Bedriftens CAD-miljø standardiseres, med mer pålitelige arbeidsprosesser som resultat. Et CAD-program kan raskt og enkelt installeres på en ny datamaskin, og det er naturligvis rom for individuelle tilpasninger.

Ved å investere i Symetris programløsning for håndtering av CAD-programmer, forenkles arbeidet samtidig som dere får bedre kontroll over installasjoner og hvilke regler som gjelder.

Relaterte produkter

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC