Augmented Reality

Skap konkurransefordeler med Augmented Reality

Augmented Reality er fremtiden

Augmented Reality (AR) is the new black. AR kan brukes i mange ulike sammenhenger og i løpet av de neste årene kommer de fleste bedrifter til å ha et implementert AR i arbeidsforløpene sine. Symetri kan hjelpe deg å utvikle såkalte proofs of concepts, slik at bedriften din kan begynne å bruke virtuelle veiledninger i stedet for manualer og undervisningsmateriale på skjerm og i papirform. På den måten sikrer du at all dokumentasjon alltid er oppdatert og tilknyttet riktige produkter via våre IoT-løsninger. Med et fungerende AR-økosystem kommer dessuten service og forebyggende vedlikehold til å gå raskere, noe som sparer både tid og penger.

Fordelene med å bruke Augmented Reality

Gir en helt annen opplevelse av produktet.

Gjør det mulig å vise produktet på forhånd.

Gjør det mulig å oppleve data i sanntid.

Gir kunden en bedre opplevelse og et bedre inntrykk av varemerket.

Symetri baner vei for AR

Sammen med kundene våre har vi testet og vurdert de siste AR-verktøyene i ulike prosjekter med imponerende resultat. Vår brede erfaring innen visualisering gjør oss til den perfekte samarbeidspartneren på området. Takket være samarbeidet vårt med Unity kan vi bruke den siste programvaren og ligge i forkant når det gjelder Augmented Reality.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Director AEC Norway

Send oss en beskjed

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.