Virtual Reality

Forbedre designprosjektene dine med Virtual Reality

Teste produktene dine med Virtual Reality

Med Virtual Reality (VR) kan du teste produktene dine allerede før du produserer fysiske modeller. Det kan for eksempel handle om å teste og vurdere funksjoner i en maskin eller bygning. Gjelder det en maskin kan man for eksempel vurdere hvordan den passer inn i den øvrige maskinparken og sammen med personalet på gulvet. Det er dessuten enkelt å utføre etterkontroller med virtuelle verktøy. Opplæring av ansatte ved hjelp av VR er både sikkert og kostnadseffektivt. Den aktuelle maskinen behøver ikke en gang være tatt i bruk og man unngår kostbare avbrudd i produksjonen. Siden alt kan kontrolleres fra en sikker plass med VR-briller, blir det enkelt å involvere både tekniker og kunder fra første dag, uansett hvor de befinner seg i verden. I byggeprosjekter forenkles både design- og byggefasen gjennom visualisering i skalaen 1:1, siden alle involverte får bedre oversikt og dermed også bedre forståelse for hva som må gjøres og når.

Fordelene med å bruke Virtual Reality

Gjør det enklere å teste og vurdere ulikt materiale før produksjon.

Reduserer risikoene ved å visualisere ulike problemer.

Automatiserer design- og konstruksjonsarbeidet.

Effektiviserer salgsprosessen.

Effektivisere design- og salgsprosessen med VR

Hvis du designer hus eller infrastruktur, kan VR brukes for å visualisere ulikt materiale og layouter og gjøre justeringer med et enkelt tastetrykk. På den måten effektiviseres både design- og salgsprosessen, samtidig som risikoen for misforståelser reduseres. Med VR kan både arkitekter, ingeniører og sluttkunder være med allerede tidlig i prosjektet og sikre at sluttresultatet blir som forventet. Samtidig reduseres risikoen for forsinkelser siden hele byggeprosessen effektiviseres. Vi har et stort utvalg av verktøy som gjør det mulig å visualisere modeller og data. Vi tilbyr førsteklasses support og opplæring i VRED for å kunne tilby kundene våre den best tenkelige designopplevelsen. Vi er dessuten sertifiserte Unity-forhandlere og kan hjelpe med installasjon av programvare, integrering med andre verktøy og opplæring i nye renderingsverktøy. Vi arbeider med de siste programvareversjonene og har selvfølgelig tilgang til alle verktøy som kreves for å teste og utarbeide VR-presentasjoner av høy kvalitet.

Symetri har 20 års erfaring med VR

Vår mangeårige erfaring med VR dekker alt fra omfattende installasjoner i bilindustrien til enkle og billige VR-headset. Vi leverer alt du trenger for å kunne visualisere produktene og modellene dine. Takket være bransjekunnskapen vår kan vi hjelpe deg å velge riktig programvare og optimere bruken og fordelene ved VR.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Director AEC Norway

Send oss en beskjed

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.