Visualisering

Ta smartere beslutninger ved hjelp av visualisering

Skap tydelige bilder med visualisering  

Et bilde sier alltid mer enn tusen ord og er et utmerket verktøy for å gi kjøperen mersmak. Bruk 3D-modeller til å formidle ideene dine til kunden. 3D-modellene fungerer som digitale prototyper og kan dessuten gjenbrukes i andre sammenhenger. Ved å visualisere 3D-dataene dine kan du tydelig vise tanken bak ideen din, noe som reduserer faren for misforståelse både internt og eksternt. Dessuten kan du enkelt skape, presentere og vurdere flere ulike varianter av produktet ditt..

Fordeler ved å bruke visualisering

Sparer tid og unngår dobbeltarbeid.

Forbedrer kvaliteten på anbudene.

Forbedrer kvaliteten på de tekniske presentasjonene.

Gjør det mulig å teste produktene allerede før de produseres.

Forbedre kvaliteten ved hjelp av visualisering

Ved å visualisere produkter kan du forbedre kvaliteten på anbudene du gir, noe som kan føre til flere avtaler, redusert prispress og en økt forståelse mellom deg og kundene. Med visualisering er det både raskt og enkelt å lage markedsføringsmateriale ut fra eksisterende 3D-data. Det er en kostnadseffektiv måte å lage bilder av høy kvalitet på, bilder som vil hjelpe deg å selge produktene til kundene tidligere i prosjektet.

Visualisering bidrar til økt forståelse

Visualisering er et slagkraftig verktøy som bidrar til økt forståelse for dine ideer og reduserer faren for misforståelser internt og mellom deg og kunden. Med visualisering får du bedre grunnlag for å kunne ta raske beslutninger. Dessuten kan du enkelt skape, presentere og vurdere flere ulike produktforslag.

Kontakt oss

Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Norway Business Area Manager AEC

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.