Bluebeam E-learning On Demand

Lær deg å bruke Bluebeam® Revu® for å lage og redigere PDF-dokumenter. Gjennom E-learningsplattformen får du tilgang til det pedagogiske innholdet når og hvor du vil!

Symetri E-Learning for Bluebeam

På e-learningplattformen lærer du deg å bruke Bluebeam Revu for å lage og redigere PDF-dokumenter. Du lærer også å legge til tekst, objekter og symboler, samt se materialer og overflater på en PDF generert fra for eksempel AutoCAD eller Revit. Vi bruker læreplattformen Pinnacle for Bluebeam E-learning, og du logger inn via Pinnacle for å få tilgang.

E-learningen består av fire spor: Ett spor for grunnkurs, ett for prosjektør, ett for kalkulatør og ett for avanserte brukere. De ulike sporene inneholder en blanding av tekster, filmer og en evalueringstest. Dersom du er på grunnivå eller er viderekommen, er dette midt i blinken for deg. Totalt sett har E-learningen 52 videofilmer á 5 minutter som du har ubegrenset tilgang til, og alle videoer er med svensk tale.

Læringsplattformen er on demand, slik at du har tilgang til lærematerialet akkurat når det passer deg.

Denne tjenesten er tilgjengelig for deg som er eller som skal bli avtalekunde, for mer informasjon vennligst ta kontakt med oss.

Fordeler og nytte med E-learning

Perfekt for deg som vil lære deg Bluebeam, men ikke har tid til å delta på et heldagskurs
Gå gjennom kursmaterialet når og hvor du vil!
E-learningen maksimerer nytten av funksjonalitetene i Bluebeam Revu
Gjennom E-learningens oppbygging kan dere sikre at alle jobber på samme måte

Hvorfor E-learning nå?

E-learning passer perfekt som kunnskapsløft når mange medarbeidere jobber hjemmefra. Lær deg å bruke mer av funksjonaliteten i Bluebeam og bli mer effektiv i jobben din.

Hvorfor E-learning nå?

Kontakt oss for mer informasjon

Kommende kursdatoer

Det finnes ingen planlagte kursdatoer for dette kurset.

Vi har ikke planlagt datoer for dette kurset. Du kan sende oss en forespørsel og være den første til å få vite når kurset settes opp.

Din melding er mottatt.

Vi kontakter deg snart.

Registrer interesse

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.