Autodesk Flex: En ny og fleksibel måte å kjøpe Autodesk-lisensene dine på

Autodesk har nettopp lansert en ny fleksibel lisensordning: Autodesk Flex. Dette kan være et godt supplement til dine eksisterende abonnementer. Med Autodesk Flex kan du kjøpe tilgang til Autodesk programvare når du trenger det.

Autodesk Flex: En ny og fleksibel måte å kjøpe Autodesk-lisensene dine på

Hva er Autodesk Flex?

Autodesk Flex gjør det mulig for dere som trenger å kjøpe sporadisk tilgang til Autodesk-programvare. Det er designet for å gi fleksibilitet til de brukerne som kun trenger tilganger til Autodesk software en gang iblant. I stedet for å kjøpe et langsiktig abonnement, kan du du betale en daglig pris for programvarebruken din. 

Hvordan fungerer Autodesk Flex?

Med Autodesk Flex betaler du kun for de lisensene du trenger der og da. Den nye pay as you go-modellen fungerer ved å kjøpe et forhåndsdefinert antall tokens for sporadiske brukere. Enten du starter et nytt prosjekt eller ansetter en midlertidig bruker, er Autodesk Flex Tokens fleksible for å møte en rekke forretningsbehov. For eksempel kan du ha en AutoCad lisens i 24 timer. Hvert produkt (Revit, AutoCAD etc.) koster forskjellige daglige tokenbeløp.

Med Autodesk Flex vil du bli belastet en dagspris én gang hver 24. time når en programvare åpnes. Hvis programmet ikke lukkes innen 24 timer, starter en ny periode.

For å komme i gang, trenger du kun å kjøpe relevant antall Autodesk Flex-tokens, tilordne brukere og aktuelle programmer, og åpne det valgte produktet som automatisk forbruker av token poolen. Sporing av bruken skjer i Autodesk Account.

Product engineers in office

Fordeler med Autodesk Flex

Spar penger og betal bare for det du bruker

Spar tid ved å redusere behovet for å legge til/fjerne brukere for forskjellige produkter midt i prosjektet

Gjør det mulig å jobbe smartere ved at du bruker spesial verktøy akkurat når du trenger det i de ulike fasene av designprosessen. 

Hvorfor velge Autodesk Flex?

Selv om lisensieringsmodellen som er foreslått her kan gi større fleksibilitet enn Autodesk-abonnementsmodellen, er det viktig å se på hvor ofte brukerne og sporadiske brukere bruker Autodesk-produktene deres.

Hvis du for eksempel har brukere som har behov for tilgang til Autodesk-programvaren i 7 dager eller mindre per måned, vil Autodesk Flex være et kostnadseffektivt alternativ i forhold til å inngå nye leieavtaler. Dersom brukerne dine bruker Autodesk-produktene oftere enn dette, f.eks. 2 dager i uken eller mer, er det mer kostnadseffektivt å beholde dem på en abonnementsmodell.

Hvordan kan jeg holde oversikt på bruken av Autodesk?

Hvis du ønsker å se nærmere på Autodesk Flex modellen, men er usikker på hvor mange tokens du trenger eller hvor ofte produktene deres brukes, kan Symetri bistå.
Ved å kombinere Symetri sin løsning CQFlexMon med Autodesk Flex vil dere kontinuerlig kunne overvåke og analysere programvarebruken på kontoret. Dette gir dere en detaljert oversikt på hvor mye de ulike programvarene blir benyttet, slik at dere kan ta valg om investeringer basert på et kvalifisert underlag.

Blogg

Autodesk Construction Cloud som samhandlingsplattform for byggeprosjekter

23 mai 2024

I en bransje hvor nøyaktighet og tidsstyring er avgjørende, gir Autodesk Construction Cloud (ACC) en løsning som endrer måten prosjektinformasjon deles og håndteres på tvers av forskjellige plattformer. ACC gjør det mulig for alle involverte å arbeide mer effektivt gjennom sin integrerte plattform og med overføring av data i realtid.

Lær mer
Blogg

Utforsk fremtiden med enlinjeskjema i Revit

22 april 2024

Det skjer stadig endringer i bygg- og anleggsindustrien, som krever stor nøyaktighet og effektivitet i prosjekteringen av elektriske systemer. Med Naviate Electrical håndterer du enlinjeskjemaer direkte i Revit og minimerer risikoen for kostbare feil under konstruksjonen.

Lær mer
Blogg

BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEKRAFT

13 mars 2024

Symetri’s ledestjerne er ‘We challenge people to work smarter for a better future’, og i tråd med vår ledestjerne besluttet vi at vårt fokus fra 2021 skal være å bidra til å redusere CO2-utslipp, gjennom teknologi, prosesser og egne initiativ. 

Lær mer