Autodesk Flex: En ny og fleksibel måte å kjøpe Autodesk-lisensene dine på

Autodesk har nettopp lansert en ny fleksibel lisensordning: Autodesk Flex. Dette kan være et godt supplement til dine eksisterende abonnementer. Med Autodesk Flex kan du kjøpe tilgang til Autodesk programvare når du trenger det.

Autodesk Flex: En ny og fleksibel måte å kjøpe Autodesk-lisensene dine på

Hva er Autodesk Flex?

Autodesk Flex gjør det mulig for dere som trenger å kjøpe sporadisk tilgang til Autodesk-programvare. Det er designet for å gi fleksibilitet til de brukerne som kun trenger tilganger til Autodesk software en gang iblant. I stedet for å kjøpe et langsiktig abonnement, kan du du betale en daglig pris for programvarebruken din. 

Hvordan fungerer Autodesk Flex?

Med Autodesk Flex betaler du kun for de lisensene du trenger der og da. Den nye pay as you go-modellen fungerer ved å kjøpe et forhåndsdefinert antall tokens for sporadiske brukere. Enten du starter et nytt prosjekt eller ansetter en midlertidig bruker, er Autodesk Flex Tokens fleksible for å møte en rekke forretningsbehov. Hvert produkt (Revit, AutoCAD etc.) koster forskjellige daglige tokenbeløp.

Med Autodesk Flex vil du bli belastet en dagspris én gang hver 24. time når en programvare åpnes. Hvis programmet ikke lukkes innen 24 timer, starter en ny periode.

For å komme i gang, trenger du kun å kjøpe relevant antall Autodesk Flex-tokens, tilordne brukere og aktuelle programmer, og åpne det valgte produktet som automatisk forbruker av token poolen. Sporing av bruken skjer i Autodesk Account.

Product engineers in office

Fordeler med Autodesk Flex

Spar penger og betal bare for det du bruker

Spar tid ved å redusere behovet for å legge til/fjerne brukere for forskjellige produkter midt i prosjektet

Gjør det mulig å jobbe smartere ved at du bruker spesial verktøy akkurat når du trenger det i de ulike fasene av designprosessen. 

Hvorfor velge Autodesk Flex?

Selv om lisensieringsmodellen som er foreslått her kan gi større fleksibilitet enn Autodesk-abonnementsmodellen, er det viktig å se på hvor ofte brukerne og sporadiske brukere bruker Autodesk-produktene deres.

Hvis du for eksempel har brukere som har behov for tilgang til Autodesk-programvaren i 7 dager eller mindre per måned, vil Autodesk Flex være et kostnadseffektivt alternativ i forhold til å inngå nye leieavtaler. Dersom brukerne dine bruker Autodesk-produktene oftere enn dette, f.eks. 2 dager i uken eller mer, er det mer kostnadseffektivt å beholde dem på en abonnementsmodell.

Hvordan kan jeg holde oversikt på bruken av Autodesk?

Hvis du ønsker å se nærmere på Autodesk Flex modellen, men er usikker på hvor mange tokens du trenger eller hvor ofte produktene deres brukes, kan Symetri bistå.
Ved å kombinere Symetri sin løsning CQFlexMon med Autodesk Flex vil dere kontinuerlig kunne overvåke og analysere programvarebruken på kontoret. Dette gir dere en detaljert oversikt på hvor mye de ulike programvarene blir benyttet, slik at dere kan ta valg om investeringer basert på et kvalifisert underlag.

Blogg

Landskapsarkitektur + BIM = sant

08 mai 2023

Med Naviate Site & Landscaping kan du skape innovative og bærekraftige uteområder på en effektiv måte, samtidig som alle involverte fag har full oversikt over prosjektet.

Lær mer