Bim-timen

Utforsk fremtiden med enlinjeskjema i Revit

Det skjer stadig endringer i bygg- og anleggsindustrien, som krever stor nøyaktighet og effektivitet i prosjekteringen av elektriske systemer. Med Naviate. Electrical håndterer du enlinjeskjemaer direkte i Revit og minimerer risikoen for kostbare feil under konstruksjonen.

Utforsk fremtiden med enlinjeskjema i Revit

Forenkling av komplekse systemer

Et enlinjeskjema er en forenklet fremstilling av en installasjon eller del av en installasjon, hvor hvert element og hver forbindelse i det elektriske systemet representeres klart og tydelig. Dette er avgjørende for å forstå komplekse nettverk i byggprosjekter, fra design til utførelse.

Tradisjonelt sett har denne typen arbeid krevd bruk av flere verktøy og er ofte en omstendelig prosess med dataoverføring mellom forskjellige plattformer. Med Naviate Electrical-funksjonen i Revit kan den prosjekterende nå opprette og modifisere enlinjeskjemaer direkte i et miljø de allerede er kjent med, noe som sparer tid og reduserer feil.

Revolusjonerende Funksjoner for Fleksibilitet og Effektivitet

Symetri introduserer en innovativ tilnærming til håndtering av enlinjeskjemaer:

Start tidlig, start smart: 

Med Naviate Electrical kan du opprette et enlinjeskjema uten å vente på at alle detaljene i prosjektet er spikret. Dette muliggjør en fleksibilitet og dynamisk prosjekteringsprosess der skjemaet kan utvikles og tilpasses parallelt med andre prosjekteringsaktiviteter. 

Sømløs datasynkronisering:

Vi har eliminert behovet for manuell overføring av data mellom forskjellige systemer ved å implementere en toveis datasynkronisering mellom enlinjeskjemaet og den detaljerte BIM-modellen. Dette sikrer at alle endringer i prosjekteringsmodellen automatisk reflekteres i enlinjeskjemaet, og omvendt.

Den perfekte løsningen for elektrorådgivare

Disse nye funksjonene er designet med tanke på elektrorådgivere og andre fagfolk innen prosjektering av elektroinstallasjon. Ved å bruke Revit som plattform også for enlinjeskjema, forenkles arbeidsflyten betydelig, og dermed forbedres både hastigheten og kvaliteten på prosjekter, i tillegg til at det blir enklere å holde tritt med endringer og oppdateringer. 

Ved å ta i bruk denne løsningen, kan du forvente en reduksjon i prosjekteringstid og en markant forbedring i nøyaktighet og effektivitet. Løsningene våre er utviklet for å møte behovene til moderne prosjekter og tilby en integrert tilnærming som reduserer risiko og øker produktiviteten. 

Eirik Yndesdal

Eirik Yndesdal

Norway Senior Consultant Electrical, Symetri AEC
Paal Edgar Haave

Paal Edgar Haave

Norway Salgsansvarlig bygg og infrastruktur
Blogg

Autodesk Construction Cloud som samhandlingsplattform for byggeprosjekter

23 mai 2024

I en bransje hvor nøyaktighet og tidsstyring er avgjørende, gir Autodesk Construction Cloud (ACC) en løsning som endrer måten prosjektinformasjon deles og håndteres på tvers av forskjellige plattformer. ACC gjør det mulig for alle involverte å arbeide mer effektivt gjennom sin integrerte plattform og med overføring av data i realtid.

Lær mer
Blogg

BÆREKRAFT SOM KONKURRANSEKRAFT

13 mars 2024

Symetri’s ledestjerne er ‘We challenge people to work smarter for a better future’, og i tråd med vår ledestjerne besluttet vi at vårt fokus fra 2021 skal være å bidra til å redusere CO2-utslipp, gjennom teknologi, prosesser og egne initiativ. 

Lær mer