Cargotec bruker Sovelia PLM til å effektivisere håndteringen av produktstrukturer og konstruksjonsendringer

Cargotec

Cargotec, en verdensledende leverandør av løsninger for lasthåndtering, implementerte Sovelia PLM for å effektivisere håndteringen av produktstrukturer og konstruksjonsendringer.

Sovelia PLM forenkler konstruksjons- og produksjonsteamets arbeid på Cargotecs enhet Kalmar. Enheten leverer markedets bredeste utvalg av løsninger og tjenester for lasthåndtering i havner, terminaler, distribusjonssentraler og tung industri.

Kontakt oss

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer