Effektivisert produktutvikling hos Movomech

Movomech

Implementeringen av Lean Engineering minimerte feilkildene og økte produktkvaliteten, noe som sparer bedriften for både tid og penger.

Movomech er et av verdens ledende selskaper innen kranteknikk og materialhåndtering. Da de bestemte seg for å samordne selskapets CAD-lisenser og tilhørende support, ønsket de å finne en leverandør som kunne tilby en komplett løsning. I tillegg trengte de hjelp med å effektivisere konstruksjonsteamets arbeidsforløp.

Vi savnet virkelig en samarbeidspartner som vi kunne diskutere forskjellige løsninger med og som både kunne utfordre og veilede konstruksjonsavdelingen til å jobbe mer effektivt. Alt det kunne Symetri tilby. Med Sovelia Vault har vi fått en mer fleksibel og brukervennlig løsning, som også inneholder flere og bedre funksjoner. Vi ønsket blant annet å kunne gjøre mindre produktendringer selv uten å måtte kontakte leverandøren først, og det kan vi med Sovelia Vault Göran Nilsson, prosjektkonstruktør, Movomech

Bedre arbeidsmetoder sparer tid

Lean Engineering er noe Symetri daglig hjelper kundene sine med. I bunn og grunn handler det om å stadig forbedre eksisterende arbeidsmetoder og digitale prosesser for å heve kvaliteten og øke kostnadsbesparelsene. To faktorer som er avgjørende for bedriftens konkurranseevne. Movomechs løsning er et utmerket eksempel på hvordan man kan bruke Lean Engineering i praksis for å minimere antall feilkilder og forbedre kvaliteten, slik at man kan spare både tid og penger.

Utfordringer

  • Ønsket å effektivisere konstruksjonsteamets arbeidsmetoder for å spare tid
  • Ønsket å finne en samarbeidspartner som både kunne utfordre og veilede selskapet fremover
  • Beslutning om å samordne selskapets CAD-lisenser og tilhørende support fra én og samme leverandør

Løsninger

  • Samordning og tilpassing av Vault for å maksimere effektiviteten og brukervennligheten
  • Sovelia ble implementert og tatt i bruk av alle konstruktørene som jobbet med Inventor og Vault

Fordeler

  • Bedre oversikt og kostnadskontroll med samordnet CAD-support og lisenshåndtering
  • Enhetlige arbeidsmetoder og økt effektivitet i konstruksjonsprosessen
  • Godkjente tegninger lagres automatisk i nøytrale formater
  • Sparer tid og reduserer behovet for tidkrevende, manuelle prosesser

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer