Forretningskritisk informasjon deles raskt og sikkert hos Parker Hannifin

Parker Hannifin

I Parkers digitale arbeidsmiljø er det viktig at konstruksjonsavdelingen kan dele forretningskritisk informasjon på en rask og sikker måte, for eksempel med produksjonsavdelingen.

For at hele prosessen skal fungere så effektivt som mulig, må de nødvendige dokumentene gjøres lett tilgjengelige for alle involverte parter, enten det er snakk om å lage 3D-filer til produksjonsteamet, masseberegninger og oppdateringer av avanserte sammenstillinger i Vault, opprette STEP-filer eller å generere 2D-dokumenter til innkjøpsavdelingen.

"I systemet vårt er Sovelia Vault fullstendig integrert i Autodesk Vault. Det betyr at disse prosessene er helt automatiserte. Vi har automatiserte arbeidsforløp, en automatisert godkjenningsprosess og automatisk utsendelse av statusrapporter på e-post. Med et programmiljø som kunne tilpasses helt etter våre behov, har vi kunnet øke effektiviteten. Det finnes rett og slett ingen bedre løsning." forteller Jaap Leussink, teknisk IT-analytiker, Parker Hannifin

Les mer om Sovelia Vault

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer