Swift ligger i forkant med digital innovasjon – VR og mulighet til å granske designforslag i sanntid gir en raskere designprosess

Swift Group

Swift er Storbritannias største produsent av campingvogner, bobiler og fritidsboliger.

Designteamet hos Swift Group er definitivt et av de mest innovative og kreative i bransjen og har ofte banet vei for ny og spennende design av fritidskjøretøy. Swift Group er anerkjent for sin innovative, bransjeledende design, og produktene deres kjennetegnes av tiltalende eksteriør og funksjonelt interiør. Designteamet har tilgang til nødvendige verktøy for å utforme eksteriører og interiører, men for å designe miljøer som er både funksjonelle og estetisk tiltalende, er det viktig å kunne visualisere resultatet.

"Vi bruker CAD i designprosessen og kan derfor tegne inn ergonomiske og plassbesparende løsninger. Det gir imidlertid ikke noe tydelig bilde av sluttresultatet." Chris Milburn, designsjef hos Swift Group

Utfordringer

  • Manglende verktøy til å fysisk oppleve det designede miljøet i en campingvogn, bobil eller fritidsbolig

Løsninger

  • Autodesk VRED Pro
  • HTC Vive-headset
  • Spesialbygd arbeidsstasjon
  • Autodesk 3ds Max

Fordeler

  • Økt tillit til designbeslutningsprosessen
  • Designbeslutninger kan tas uten fysiske prototyper
  • Færre omarbeidinger og tidsbegrensninger i de siste fasene av designprosessen

Send oss en melding

Vi lagrer dine personlige data for å kunne behandle din bestilling. Les mer om vår behandling av personopplysninger i vår Personvernerklæring.

Relaterte kundereferanser


Lynrask oppgradering av CAD-programvare med CQi

NIS Limited er et ingeniørfirma som leverer skreddersydde, praktiske konstruksjons- og produksjonsløsninger til et bredt spekter av kunder på ulike markeder. NIS tilbyr tjenester som omfatter blant annet aluminiumsveising, anlegg og utstyr for mekanisk håndtering, hanskeboks for innkapsling av radioaktivt stoff, testrigger for forskning og utvikling, spesialmaskiner, automatiserte produksjonslinjer og -celler, integrering, bearbeiding og programmering av roboter, og produksjon.

Lære mer