BIM-FORUM 2021

NEW BEGINNINGS ARE HERE
31. AUGUST - 2. SEPTEMBER

Nå kan du se BIM-Forum 2021 on demand!

Pandemien tvang oss til å omstille oss til en langt mer digital arbeidshverdag nærmest over natten. Som et resultat har utviklingen av teknologi tilpasset digitale arbeidsmetoder og samarbeid skutt i været det siste året, og mange av oss har funnet nye og bedre måter å utføre jobben vår på.

Og det er nettopp dette vi tar med oss som en vesentlig læring på veien videre: Verdien av digital samhandling.

På BIM-Forum 2021 lærer du om sentrale verktøy som legger til rette for gode, digitale samhandlinger. Vi fikk også med oss bedrifter fra ulike fag og faser i byggeprosjekter som deler hvorfor og hvordan de har lyktes i sine prosjekter. Vårt mål er at du skal sitte igjen med både inspirasjon og ny kunnskap som du kan ta med deg inn i din arbeidshverdag.

Webinar- og videobibliotek
Per Ole Otterness

Introduksjon til BIM-Forum 2021

Velkommen til BIM-Forum 2021 on demand! I denne videoen introduserer Per Ole Otterness årets program og foredragsholdere, og hvilke foredrag du bør få med deg basert på ditt fagområde.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Pelle Haukaas

Digital oppstart av oppdrag

Hvordan du starter et digitalt oppdrag er helt avgjørende for arbeidsflyten og sluttleveransen. I denne videoen deler Pelle hva du må tenke på for å komme på riktig spor helt fra start. Foredragsholder: Pelle Haukaas, Symetri.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Per Ole Otterness

Jobb smartere i Revit og Civil 3D med Naviate

Få med deg nyheter og tips til hvordan du kan bli langt mer produktiv og lønnsom i dine prosjekter, i verktøyene du allerede bruker! Foredragsholder: Per Ole Otterness fra Symetri.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Theis Og Kamilla

Siste nytt i Naviate Architecture for Revit

Få med deg nyheter og tips i Naviate Architecture og lær smarte funksjoner for å jobbe bedre i Revit! Foredragsholdere: Matthijs Lotter Homan og Kamilla Knudsen, Symetri.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Eirik Yndesdal

Siste nytt i Naviate Electrical for Revit

Få med deg nyheter og tips i Naviate Electrical og lær smarte funksjoner for å jobbe bedre i Revit! Foredragsholder: Eirik Yndesdal, Symetri.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Leif Are Gundersen

Siste nytt i Naviate Infrastructure for Civil 3D

Få med deg nyheter og tips i Naviate Infrastructure for Civil 3D, tilpasset deg som jobber med prosjektering av infrastruktur. Foredragsholder: Leif-Are Gundersen, Symetri.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Bogdan

Siste nytt i Naviate Structure for Revit

Få med deg nyheter og tips i Naviate Structure og lær smarte funksjoner for å jobbe bedre i Revit! Foredragsholder: Bogdan Benta, Symetri.

Se video
Webinar- og videobibliotek
Stig Johansen

Slik møter Consto byggherrenes krav ved hjelp av Solibri

Consto bruker Solibri daglig i sine prosjekter, og det har vært helt avgjørende for leveransene deres. Lær hvorfor de sverger til verktøyet! Foredragsholder: Stig Johansen, Consto.

Se video

Dette vil du lære på BIM-Forum

Temaet «New beginnings are here» tar for seg hele spekteret fra hvordan du kommer i gang med digitale arbeidsmetoder og hva du må tenke på, til hvordan du skaper verdi i arbeidet ditt – både individuelt og i tverrfaglige prosjekter. Du vil være med på en reise fra digital oppstart, til første fase av et byggeprosjekt fra skissering, bygging og hele veien mot overlevering til FDVU og byggherre.

BIM-Forum vil holdes på plattformen Hopin, og dag 1 og 2 vil avholdes av Symetri AEC Norge, mens den siste dagen vil vi kjøre i samarbeid med våre nordiske kolleger i Sverige, Danmark og Finland. Fellesdagen vil bestå av foredrag på norsk, svensk og engelsk, og her står du selvsagt fritt til å velge foredragene som passer for deg.

* Alle foredrag vil holdes i «session rooms» på Hopin, og når du er påmeldt vil motta mer informasjon om plattformen på e-post.

Dag 1 (31. august)

Vi drar i gang arrangementet med å ønske deg velkommen til oss og gir deg en gjennomgang av arrangementet, agenda og hva du kan forvente i løpet av disse tre dagene.

Et oppdrag er litt som et tog; starter man på feil skinner, havner man både i feil retning og det blir vanskeligere og vanskeligere å endre kurs jo lengre toget kjører.

Vi skal i dette foredraget se nærmere på hva som bør gjøres i den digitale oppstarten av et oppdrag for å sikre at alle involverte jobber på en effektiv måte, samt at vi ivaretar sluttleveransene allerede fra starten av.

Du vil også lære mer om hvilket ansvar en BIM-koordinator har, og hva som er de de viktigste oppgavene.

Digitaliseringen har endret måten vi jobber i byggeindustrien på mange måter, og med det medfølger mange gode muligheter til å utføre jobben din langt mer effektivt. 

En av våre tilskudd til å øke produktiviteten og kvaliteten i dine byggeprosjekter er Naviate – en produktportefølje med add-on-programvare til Revit og Civil 3D fra Autodesk.

Naviate inneholder funksjoner som hjelper deg med dokumentasjon, samarbeid, prosjekthåndtering og produktivitet, for å nevne noe. Bransjestandarder er innebygd og alt er prekonfigurert for å la deg akselerere arbeidsflyten din når du jobber med BIM.

Bli med Business Area Manager i Symetri AEC Norge, Per Ole Otterness, som vil dele hvordan du kan ta i bruk gode arbeidsmetoder for å utføre jobben din i byggebransjen best mulig.

Per Ole vil også presentere nyheter i Naviate, og blant annet snakke om vår nye e-learning-plattform som alle Naviate-brukere får inkludert i sine abonnementer. Her vil du ha tilgang til hjelp og kursmateriale døgnet rundt, slik at du alltid har tilgang på den informasjonen og kunnskapen du trenger.

Foredraget vil holdes på hovedscenen.

Etter Per Oles foredrag vil våre konsulenter gå dypere inn i Naviate tilpasset ulike fagfelt. 

Visste du at du kan utføre mange av de mer komplekse oppgavene og tidstyvene i arbeidshverdagen din langt mer effektivt? Bli med konsulentene våre og lær hvordan du kan øke produktiviteten og lønnsomheten din i dine BIM-prosjekter ved å benytte lure funksjonaliteter i Revit og Civil 3D.

Her kan du velge det sporet som passer deg best:

 • For arkitekter: Naviate Architecture for Revit ved Kamilla Knudsen

 • For byggingeniører: Naviate Structure for Revit ved Bogdan Benta

 • For elektroingeniører: Naviate Electrical for Revit ved Eirik Yndesdal

 • For infrastruktur: Naviate Infrastructure for Civil 3D ved Leif-Are Gundersen

Consto bruker Solibri daglig i sine byggeprosjekter, og dette verktøyet har vært helt avgjørende på flere sentrale områder. I dette foredraget vil Utviklingssjef for BIM og Digitalisering i Consto, Stig Johansen, dele hvordan du kan bruke verktøyet til langt mer enn duplikat- og kollisjonskontroll.

Byggherrene stiller stadig mer rigide krav til dokumentasjon i byggeprosjekter. Et nøkkelord for å imøtekomme disse kravene fra både statlige og større aktører har vært god kunnskap internt i organisasjonen. Consto har kontinuerlig opplæring av ansatte for å holde tritt med utviklingen av nye bransjestandarder, og hvordan de har fått til nettopp dette vil Stig dele med deg i dette foredraget. 

Bli med og lær hvordan Consto bruker Solibri til blant annet mengdeuttak, bygge opp egne regelsett, MMI, visuelle uttak, kalkulasjon, sonekontroll, riggplanlegging, digital armering, hvordan de oppnår kunnskapsdeling internt, og mye, mye mer!

Dag 2 (1. september)

Klokken 09:20 vil fire forskjellige bedrifter dele sine erfaringer med å bruke Naviate for Revit i sine prosjekter. Delta på foredraget som passer for deg og ditt fag, og lær hvordan andre har benyttet verktøyet til å oppnå økt effektivitet og bedre resultater:

 • For arkitekter: BIM Manager i Dark Design Group, Tone Stilen, vil trekke fram noen av deres prosjekter og hvorfor de har lyktes. Her vil hun dele gode råd som de har plukket opp på veien i sine byggeprosjekter, og her vil du garantert sitte igjen med nye ideer og inspirasjon som du kan ta med tilbake til ditt arbeid.

 • For landskapsarkitekter: Tanya Styrvold, landskapsarkitekt i Lark Landskap, forteller hvordan de har lyktes i sine prosjekter ved å benytte Revit med lure funksjonaliteter for en mer produktiv arbeidshverdag.

  Lark Landskap har benyttet Naviate Site & Landscaping for Revit i en rekke av sine prosjekter, og her vil du lære mange smarte triks som du kan benytte i din arbeidshverdag.
   
 • For elektroingeniører: Vi har fått med oss Trond Pedersen i Structor til å fortelle hvordan de har løst større og mindre utfordringer i sine prosjekter ved hjelp av smarte løsninger direkte i Revit.

  Før Trond kom inn i bedriften var det mye frustrasjon rundt tidskrevende, manuelle oppgaver som måtte gjøres på nytt i hvert prosjekt.

  Nå har de blant annet opprettet egne bibliotek og templates i verktøyet som sparer dem for en god dose unødvendige tidstyver og hodebry i prosjekteringen. I tillegg er de trygge på at alle jobber på en enhetlig måte, noe som sikrer fremdriften og effektiviteten i prosjektene deres.

Foredragene vil holdes i parallelle session-rom.

BIM 360 er et program som enkelt lar deg samle all prosjektdata på ett sted, og kommunisere med andre prosjektdeltakere på én plattform.

Vi har fått med oss BIM-koordinator i POB Entreprenør, Roger Feste, til å dele hvordan de (på under ett år) har fått med seg hele organisasjonen på å bruke verktøyet, og hvilke kriterier som har vært avgjørende for at de har lyktes – både med implementering og bruk.

Våre konsulenter presenterer Naviate for Revit for ulike fagområder, og her vil du lære hvordan du kan effektivisere en rekke arbeidsoppgaver med få tastetrykk!

Delta på foredraget som er mest aktuelt for deg:

 • For arkitekter og prosjektutviklere: Vår seniorkonsulent Kamilla Knudsen vil introdusere Naviate Landuse for Revit, en add-on til Revit som hjelper deg å effektivisere prosjektdokumentasjonen og optimere arbeidsflyten i prosjektene dine.

  Lær hvordan du kan spare tid, få bedre kontroll over dataene dine og jobbe i et program som har full støtte for de norske standardene for tegninger med soneinndeling, basert på SOSI.

 • For alle som jobber med bygg og entreprenører: Bygningsinformasjonsmodeller inneholder store mengder informasjon som er av stor verdi også for andre aktører i et byggeprosjekt, men det finnes flere tekniske og prosessrelaterte problemer. I dette foredraget vil du lære hvordan du lager modeller som bare inneholder informasjon som er nødvendig for den aktuelle oppgaven du jobber med.

  Naviate Simple BIM er utviklet for å kunne gi deg et enkelt men kraftfullt verktøy når du skal håndtere BIM med data av høy kvalitet. Brukervennlig og profesjonell håndtering av BIM-data, håndtering av kun relevant informasjon, riktig bruk av BIM-språk og eksportering av bedre IFC-filer er noen av stikkordene som seniorkonsulent Thomas Nyrud vil ta deg gjennom.

 • For landskapsarkitekter: Med innebygde standarder i Naviate Site & Landscaping kan landskapsarkitekter jobbe langt mer effektivt i LIM og BIM. Bli med og lær hvordan du optimerer arbeidsflyten din og raskere utarbeider prosjektdokumentasjon i Revit!

  Foredraget vil holdes av seniorkonsulent Matthijs Lotter Homan.

 • For arkitekter og prosjektering av dagslys: Nå kan du automatisere dagslysberegningene direkte i Revit med plug-in-en Naviate Daylight. Lær hvordan du får kontroll over dagslysarealforholdene i BIM-modellene dine for å ta bedre beslutninger om innendørsbelysning, vinduer, dører og andre elementer som gir optimale dagslysforhold i bygninger. 

  Foredraget vil holdes på engelsk av en av Naviates egne utviklere, Mehmed Hodžic.

Foredragene vil holdes i parallelle session-rom.

Digital tvilling av byggemodeller og dokumentasjon i FDVU er temaer vi mottar spørsmål om med jevne mellomrom – og med god grunn! 

I den forbindelse har vi fått med oss en ekspert på området, Pål Janson i SWG. Han vil fortelle hva du må tenke på for å implementeres den digitale tvillingen av byggene dine inn i FDVU-verktøy, og hvordan de kan tas i bruk for forvaltning, drift, vedlikehold og videre utvikling.

Dag 3 (2. september)

Dag tre vil kjøres i samarbeid med Symetri Sverige, Danmark og Finland og avholdes på norsk, svensk og engelsk. På starten av denne dagen vil Per Ole presentere agendaen og hvilke foredrag vi tenker vil være relevant for deg å delta på.

Foredraget avholdes i det norske session-rommet "Velkommen til BIM-Forum dag 3".

Velg mellom fem ulike sessions:

Session for branningeniører:
Brannprosjektering i BIM
Vi viser hvordan du kan ta byggeprosjektet til nye høyder ved å inkludere brannsikkerehet i BIM-modellen.
Foredragsholdere: Fredrik Hiort, Briab & Robert Grahm, Skanska Sverige

Session for infrastruktur:
Overblikk av veiprosjektering med Naviate Road for Civil 3D.
Foredragsholder: Mia Kajsajuntti, Symetri

Session for arkitekter:
BIM Collaborate Pro

Mer effektiv worksharing i skyen for arkitekter
Foredragsholder: Patric Bryntesson

Session for byggentreprenører:
Autodesk Cloud Solutions – for hele byggebransjen
Med ACC har Autodesk tatt enda et skritt mot å samle byggeprosessen fra idé til forvaltning. Tomas viser en oversikt over de viktigste funksjonalitetene og hvordan de skal løse arkitektenes behov.
Foredragsholdere: Tomas Lindgren, Symetri & Jonas Kramer, Autodesk

Session for byggingeniører:
Prosjektering av 3D-armering i Revit - fra modell til dokumentasjon, del 1
Vi viser hvordan du kan bruke Naviate for å håndtere 3D-armeringen gjennom et prosjekt.
Foredragsholder: Hans Zandhoff

Velg mellom fire ulike sessions:

Session for infrastruktur:
Naviate Road på dypet

En demonstrasjon av Naviates avanserte funksjoner for kontroll og oppdatering av normalseksjoner og veikorridorer, samt eksport og koordinering med mengder og Naviate Properties for egenskapsdata som AMA og Coclass.
Foredragsholder: Thomas Nilsson, Symetri

Session for byggprosjektering:
BIM Collaborate Pro

Worksharing og samhandling i skyen for byggingeniører
Foredragsholder: Patric Bryntesson, Symetri

Session for arkitekter:
Naviate Architecture: Nye og forbedrede funksjoner 

Maksimer effektiviteten din når du jobber i Revit
Foredragsholder: Thorbjörn Hoverberg, Symetri

Session for byggentreprenører:
Autodesk Build
Build er en skybasert tjeneste for prosjekt- og konstruksjonsledelse ute på felt. Samarbeid sømløst og lever prosjektene dine i tide og innenfor budsjettet.
Foredragsholder: Pierre Gullander, Symetri

Velg mellom fire ulike sessions:

Session for arkitekter:
Symetri e-learning

Forbedre din kontinuerlige kompetanseheving på den mest kostnadseffektive måten. Symetri E-learning hjelper deg med å komme raskt i gang med nye verktøy eller å få svar på spørsmålene dine.
Foredragsholder: Magtiel Jiménez, Symetri

Session for entreprenører:
Autodesk Assemble
En introduksjon til Autodesk Assemble, hvor du får en innsikt i mulighetene du har med å omorganisere og modifisere parameterdata fra BIM-modeller.
Foredragsholder: Claus Vemgaard, Symetri

Session for byggingeniører:
Byggegrop i Revit
Vi viser hvordan man kan anvende Naviate Site & Landscaping for å etablere en byggegrop og ha kontroll på masser i Revit.
Foredragsholder: Hans Zandhoff, Symetri

Session:
Nyheter i AutoCad og tips&triks (XL Publish)
Foredragsholder: Patric Bryntesson, Symetri

Session for entreprenører:
Autodesk Takeoff
Med Autodesk Takeoff er det endelig mulig å ta ut mengder, strukturere og klassifisere mengder både fra Revit-modeller og PDF-er.
Foredragsholder: Claus Vemgaard, Symetri

Session for byggingeniører:
Prosjektering av 3D-armering i Revit, del 2
Vi viser hvordan man kan bruke Naviate for å håndtere 3D-armeringen gjennom et prosjekt, fra modell til dokumentasjon.
Foredragsholder: Hans Zandhoff, Symetri

Session for kompetanseutvikling:
Kanozi Arkitekter og Pinnacle Series
Anna og Emilie deler sine erfaringer om hvordan Kanozi Arkitekter gjennomførte et pilotprosjekt på Pinnacle Series. Her ønsket de å finne ut om løsningen kunne være en støtte for bedriften i deres innsats for å utvikle selskapets personell og drift.
Foredragsholdere: Anna Bender og Emilie Lorensson, Kanozi Arkitekter AB

Naviate 2022 - Nytt lisensieringssystem
Hva betyr det for deg?
Foredragsholdere: Martin Burrows og Mattias Lanzén, Symetri

VR og AR i byggebransjen
Nye løsninger og teknologi dukker opp kontinuerlig. Vi ser nærmere på det siste på markedet og hvordan vi best benytter det i byggebransjen.
Foredragsholder: Martin Saldert, Symetri

Naviate og smarte funksjoner for alle brukere av Revit
Funksjoner som kan hjelpe deg å jobbe mer effektivt uavhengig av hva du prosjekterer i Revit.
Foredragsholder: Thorbjörn Hoverberg, Symetri

Hvorfor ikke benytte lunsjpausen til å bli kjent med nye mennesker fra bransjen? 

I Hopin kan du møte andre deltakere ved å bruke "Networking"-funksjonen. 

This session will be in English.

The promise of Autodesk Construction Cloud (ACC) is reduced risk, maximized efficiency and increased profits. Sounds good? And is it even so that a cloud based solution with these benefits also can deliver upon the increased requirements to reduce carbon emissions in the Building Industry? During this session with Autodesk’s Kristina Poluyanova you have the chance to ask questions about ACC. And why not send them in already now? Kristina will answer your questions and give a quick introduction to the solution and why cloud based is the way to work in the future.

Send your questions in advance to: julia.pleym@symetri.com

Speaker:
Kristina Poluyanova, Autodesk

This session will be in English.

With the digitalisation becoming the norm, it’s becoming even more important that all team members have a common knowledge and understanding of how different tools and systems work. This makes it easier to collaborate in joint projects. In this session you will hear from Martin Quist at Afry who will share Afry’s story on how they have implemented the Pinnacle Series to support their teams with access to training, tips and advices. You will also meet Amanda Wachendorff from Pinnacle/Eagle Point who will share how companies and teams around the globe have improved their knowledge, increased competence sharing and can now with the help of the Pinnacle platform find answers to different questions and thereby become more efficient. The session will be led by Mikaela Nilsson, Symetri, our expert on e-learning and how you get organisations to take the next step in competence planning.

Speaker:
Amanda Wachendorf, Eagle Point Software och Martin Quist, Afry

Foredraget holdes på den norske hovedscenen.

Bli kjent med oss!

Årets foredragsholdere består av mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse innen bygg, anlegg og infrastruktur. 
Pelle Haukaas

Pelle Haukaas

Head of Service Development, Symetri AEC
Per Ole Otterness

Per Ole Otterness

Business Area Manager, Symetri AEC
Matthijs Lotter Homan

Matthijs Lotter Homan

Senior Consultant Building Design, Symetri AEC
Matthijs, eller Theis, er utdannet innen byggteknikk som er rettet mot stillinger som teknisk tegner på et arkitektkontor eller oppsynsmann hos et byggefirma. Han har vært med på Symetri-laget siden 2008, og vært hatt en viktig rolle i flere bygg du trolig har gått forbi på gata - enten her i Norge, eller i Nederland hvor han opprinnelig kommer fra. Datateknologi og 3D ligger nært hjertet til Theis, og han trives best med å jobbe variert og med mennesker. Og varierte arbeidsdager har han: Du finner han enten som konsulent ute hos kunder, som kursansvarlig, demoholder eller som utvikler av våre egne produkter.
Eirik Yndesdal

Eirik Yndesdal

Senior Consultant Electrical, Symetri AEC
Eirik er utdannet BIM-tekniker med bakgrunn som elektriker og jobber med BIM for bygg samt spisskompetanse innen elektrofaget. Han har jobbet i Symetri siden 2017 og har vært med i flere BIM-prosjekter og konsulentoppdrag hos våre kunder. Eirik sitter også som produktspesialist for utviklingen av Naviate og jobber tett med våre kunder for å utvikle nye funksjoner som vil effektivisere og kvalitetssikre deres hverdag.
Thomas Nyrud

Thomas Nyrud

Senior BIM Consultant, Symetri AEC
Thomas har vært med oss siden 2018, og er utdannet innen BIM-teknikk med bakgrunn som rørlegger. Han jobber mye med å lære bort arbeidsmetodikk og rutiner som forbedrer hverdagen for firmaer som jobber med BIM-tekniske oppdrag. Hovedfokuset er rettet mot tekniske fag, men også mye av arbeidet går til koordinering innen bygg- og anlegg som BIM-koordinator. Du finner Thomas ofte på oppdrag ute hos kunder hvor han holder kurs, demoer eller sitter som konsulent. Glemte vi å nevne at han i tillegg sitter som produktspesialist inn mot utviklingsteamet for Naviate for Revit?
Roger Feste

Roger Feste

BIM-koordinator i POB Entreprenør AS
Stig Johansen

Stig Johansen

Utviklingssjef BIM og Digitalisering, Consto
Bogdan Benta

Bogdan Benta

Senior Consultant Structure, Symetri AEC
Tanya Styrvold

Tanya Styrvold

Landskapsarkitekt, Lark Landskap
Kamilla Knudsen

Kamilla Knudsen

Senior Consultant Building Design, Symetri AEC
Kamilla har jobbet i Symetri siden 2019, og har jobbet i arkitektbransjen i 20 år med bygg og regulering. Hun holder kurs og demoer hovedsakelig for arkitekter, og er ofte å finne på konsulentoppdrag for bedrifter. I tillegg har hun produktansvar for Naviate Landuse. Kamilla trives ekstra godt når hun holder kurs og er på spennende konsulentoppdrag, og det skal nevnes at hun er superdyktig til det også!
Tone Stilen

Tone Stilen

BIM Manager, DARK Arkitekter
Leif-Are Gundersen

Leif-Are Gundersen

Seniorkonsulent, Symetri AEC
Leif-Are kom til Symetri midt under pandemien i 2020, og har tatt med seg over 30-års god og nyttig erfaring fra tverrfaglige fagfelt som b.la BIM for infrastruktur- og arkitektur, infra-elektro, VA, VVS og subsea-drilling. Han jobber hovedsakelig med infrastruktur og BIM, helt fra idéfase og tidligplanlegging til ferdigstillelse. Han holder selvfølgelig også demoer, kurs, prosjektoppstart- og bistand og hjelper kundene med å jobbe smartere med BIM. #worksmarter
Tomas Lindgren

Tomas Lindgren

Sales, Building & Infrastructure
Thomas Nilsson

Thomas Nilsson

Portfolio Manager, Symetri
Pål Janson

Pål Janson

Key Account Manager, SWG
Pål Janson jobber for Service Works Global, en verdensleverandør av CAFM-systemer. Med en bakgrunn innen design og konstruksjon bruker har nå sin erfaring til å hjelpe byggherrer med håndtering av bygginformasjon i et livssyklusperspektiv/FDVU. Han utarbeider kravdokumentasjon for design- og konstruksjonssektoren, integrerer bygginformasjon til CAFM-systemer og leverer oppdatert data tilbake til rekonstruksjonsprosjekter.
Patric Bryntesson

Patric Bryntesson

Senior Consultant
Mia Kajsajuntti

Mia Kajsajuntti

Veiprosjektør og applikasjonsingeniør, Symetri AEC
Mia har en bakgrunn som veiprosjektør og jobber som applikasjonsingeniør med Naviate for Civil 3D. Hun fokuserer hovedsakelig på Naviate Vei og holder kurs innen veisegmentet.
Fredrik Hiort

Fredrik Hiort

Senior Partner, Briab
Fredrik var administrerende direktør for Briab i mer enn 10 år. Han var en av nøkkelpersonene i Briabs omstilling fra å være en tradisjonell brannsikkerhetsbedrift til å bruke digital brannsikkerhet som en integrert del av designprosessen. Fredrik er også branningeniør med nærmere 30 års erfaring.
Robert Grahm

Robert Grahm

Business Developer at SKANSKA
Thorbjörn Hoverberg

Thorbjörn Hoverberg

Application Engineer Revit Architecture, Symetri
Hans Zandhoff

Hans Zandhoff

Consultant, Symetri AEC
Martin Saldert

Martin Saldert

Visualisation
Amanda Wachendorf

Amanda Wachendorf

Director of Product Management, Eagle Point Software
Amanda Wachendorf joined Eagle Point Software in 2018 and currently serves as the Director of Product Management. With an educational background in social work and psychology and more than five years of experience working with some of the world’s largest architectural, engineering, and construction firms implementing learning strategies, Amanda has a firm understanding of the challenges organizations face when working to stay on the cutting edge of technology. Prior to her current role, Amanda also led the Customer Success, Customer Support, and Content and Services teams at Eagle Point, giving her a unique perspective on the changing needs of firms in the AEC and manufacturing spaces.
Kristina Poluyanova

Kristina Poluyanova

Product Marketing Manager EMEA. Autodesk
Magtiel Jimenez

Magtiel Jimenez

Application Specialist, Symetri

Kontakt oss dersom du har du noen spørsmål om BIM-Forum

*Merk at dette ikke er et påmeldingsskjema til arrangementet.

BIM-Forum 2021 gjennomføres i samarbeid med:

 • logo
 • logo